lauantai 25. helmikuuta 2012

Aamurata

Käytiin pyöräyttämässä Sohvin sekä Lindan ja Topiveljen kanssa aamuinen agitreeni. Selkeä, helppo rata. Kasvattelin Sohville lähdössä kierroksia ja juoksin radalla itse kovaa ja saatiinkin vähän parempaa vauhtia tänään, jopa haukahteli muutaman kerran mennessään. Vieläkin pinnoilta lähdöt on aika laiskoja ja lönköttelee hetken ennen kunnon vauhtia. A:lta tuppasi valumaan alas. Hyvää tänään oli startissa pysyminen, kohtuullinen vauhti ja estevarmuus. Huonoa oli jälleen kerran häiriöherkkyys toisen kentän tapahtumista, Sohvi lähti kaksi kertaa kesken radan möyhkäämään portille. Niin ärsyttävää :(

Linda ja Topi tekivät tasaisen hyvää ja varmaa työtä. Topilta menee nykyisin rengas radalla jo tosi varmasti. Vieläkin tuppaa Topi olemaan Lindaa nopeampi, eli koira ehtii katsomaan pitkän tovin vieressään juoksevaa ohjaajaansa ennen kuin tämä tajuaa ohjata seuraavan esteen. Mutta virhettömiä ratoja tuo kaksikko tarjosi tänään, hyvähyvä!

Tein väliin pari kevyttä keinuharkkaa maksipöydältä. Keinun liikkuessa hermoilee vielä, mutta keinun paukahdettua alas, liikkuu itse rohkeasti esteen loppuun. Tätä pitäisi vaan tehdä enemmän.

Loppuun kevyet lenkkeilyt Topiveljen kanssa. Topi ei vielä osoittanut kiinnostusta Sohvia kohtaan, mutta Sohvin muusta käytöksestä (tolkuton kiinnostus tuoksuista ja lisääntynyt merkkaaminen) päätellen, odottelen juoksuja alkavaksi lähiviikkojen aikana.

Linda ja sisarukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti