maanantai 2. kesäkuuta 2014

Summasummarum

Huimis viikonloppu, onneksi näin maanantaina pääsi lepäämään :D

Käytiin perjantaina piipahtamassa keppisulkeisissa, siitä lyhyet pätkät. Sohvin normikepit ja Poo tulee omaa rauhallista tahtiaan. En nyt ota paineita tuosta vauhdista, rytmitys ja vauhti tulee sieltä vähitellen. Saan jo hetsaamalla tuohon vauhtia lisää, mutta annan pienen nyt pääosin ajatella itse tuon pujottelun. Kotosalla tehdään paljon kuudella kepillä, nyt hallilla täydet. Toistoja teetän ne Hillin opettamat kolme.



Lauantaina mölliratatreenit Pompulle, Lennulle ja Riolle.



Opin, että Poo pitää ohjata esteille, muuten se tulee jalkojeni mukana niistä ohi. Erityisesti putkien ja muurin jälkeen sillä on kiire perääni, jolloin esteet on syytä esitellä juniorille huolella. Myös persjätöt tulee tehdä tositosi tarkasti, jos niitä haluaa tiitan kanssa käyttää. Mutkaputket ja rengas kivat samoin suorairtoaminen jo vähän parempaa. Etupalkkatreeni tekee tehtäväänsä. Suht hyvin kestää rataa ilman välipalkkaa. Mölliratailut jatkuvat agirotuun asti.

Sunnuntaina Sohvin kanssa Ville Liukan koulutukseen. Tykkäsin ihan tosissani. Paljon tietoa ja hyviä vinkkejä koulutukseen. Ville on niin Ope!


Bonuksena pienet harjoitukset oman koiran kanssa. Tehtiin serpentiiniä, Ville tykkäsi Sohvista, jonka jälkeen mina erityisen tykkäsin Villestä :D Pakkovalssit ok, ja Ville halusi nähdä tuohon jonkinsortin japanilaisen vaihdon, joka toimi meillä kuin tauti. Seuraavan kiekan välistävedot eivät sitten toimineetkaan, kun ohjaaja perhana ei millään osannut ajoittaa. Ville katseli hetken ja kysyi, että saako hän. No, ollos hyvä vain. Ja voi luoja, miten hienosti vei Sohvia, melkein tuli tippa linssiin,  miten hieno koira mulla onkaan. Kotiläksyjä minulle, koiralle kehuja.

Agikentältä kaahattiin hakemaan Poppis mukaan ja kiidettiin raunioille piiloilemaan ja etsimään ukkoja. Sohvi on petrannut etsinnöissä paljon, malttaa tehdä rauhallisemmin töitä, eikä katsele minulta apuja, ja mina maltan olla tunkematta niitä turhia apuja ja kannustuksia joka väliin. Myös Poppis teki hienosti töitä ja joutui raukka pohtimaan reittejä pitkään, kun nyt ukot olivat hankalissa kohteissa. Ei kuitenkaan antanut periksi ja pääsi aina maaliin asti, vaikka pientä turhauma piippausta kuultiinkin, kun ei millään alkuun meinannut uskaltautua pudottautua kalteville alustoille.

Tänään meillä on ollut lepopäivä. Minä olen tehnyt töitä cairnien syksyisen harrasteviikonlopun eteen ja suunnitellut remonttia pitkästi etiäpäin. Nyt kypärä päähän ja tallille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti