tiistai 24. kesäkuuta 2014

Aamuseuraa Ojangossa

Oltiin sovittu cairntärskyt aamusta Ojankoon. Lähestyvät karsinnat saivat kentät täyttymään aikaisin, mutta mahduttiin me. Ansku järjesteli meille uusia aikatauluja ja jännitystä, kun koiransa olivat aamutuimaan lähteneet omatoimilämmittelyille kotipihasta. Ylimääräinen lämppä päättyi hyvin ja ryhmä pääsi pian huristelemaan kohti harjoituksia.

Lomalaisillekaan ei annettu armoa, ja Sirpa joutui heräilemään aikaisin kanssani rataa rakentamaan. Kiitos avusta!

Mölleille möllirataa.



Sohvi ja Anskun Dumle tekivät nollakoirina radan pohjiksi ja sitten ALOt (Felix, Elli ja Poppis) pääsivät säätämään. Ihan aina ei mutkaputkensuut löytyneet, mutta pääosin sujuvaa etenemää sujuvalla radalla. Poo missasi ekalla kiekalla A:n, kun vauhdissa piti katsoa "tuomaria" ja meni este  sivusuun.

Tsekattiin myös rengas ja kepit. Elli on edistynyt kepeillä hurjasti ja nähtiin hypyn kautta hienoja sisäänmenoja ja vauhdista huolimatta Elli taivutti hienosti tokaan väliin, hyvä Tytöt! Poppis hosui ensimmäisen yrityksen, jonka korjasin, jonka jälkeen teki moitteetta. Hypyn kautta esitti ensimmäisen vauhdikkaan sisäänmenon ja pujotteli loppuun, jäin suu auki tuijottamaan, superpalkka ja jäähdyttelemään. Kyllä se meidän oman junnun kanssa on vähän herran haltuun tämä agirodun tuleva rata. Voi mennä tai voi olla menemättä. 

Täytyy nyt vielä todeta, että pieni Poo oli eilen toko/rally-toko -koulutuksessa kamalan tomera ja esitti hienoa kontaktiseuraamista. Tuota ei nyt varsinaisesti olla harjoiteltu, mutta lenkeillä käytetään ohitustilanteissa. Suorassa maahanmenossa tarjosi häntä heiluen ns. leikkiasentoa, jota on viime aikoina naksuteltu. Harjoiteltiin kääntymisiä seuraamisessa sekä liikkeestä pysähtymistä. Rally puolella käytiin alon kyltit pääosin läpi. Ohjaajalle ylävartaloon rentoutta ja liikkeellelähdöissä tulee miettiä kummalla jalalla lähden liikkeelle, nyt käytän sattumanvaraisesti molempia. Ilmeisesti idea  ottaa seuraamiseen toinen jalka ja koiran jäädessä paikalleen toinen.

Nonih, koirat juoksutettu, lounas nautittu ja eikun piiskaamaan itseään kohti kuntosalia, että ehtii illaksi Ojankoon koulutuspuolelle. Tiistaissa mennään, pysyttekö kyydissä...

Ainiin, vielä. Sähköpostissa on viesti Kari K. Vepsältä, jotenkin metkaa. Ja Kuje tulee taas kohta laumanjatkoksi ja lähtee kanssamme katsomaan poroja. Ja lomavaellusten jälkeen pääsemme tutustumaan uuteen osteopaattiin. Mutta näistä myöhemmin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti