maanantai 7. lokakuuta 2013

Yhtä juhlaa

Juhlahumua koko viikonloppu. Hirvihaaran kartano oli hieno miljöö ja koirat otettiin lämpimästi vastaan. Lyhyhköt lenkit onnistuivat hyvin kartanon mailla. Sain lauantaina aamusta junnusta enimmät energiat käytettyä metsälenkillä ja agilitytreeneissä, joten koirat ottivat hotellielon lungisti ja koisasivat pisimmät juhlallisuudet läpeensä. Pienimuotoisilla jatkoilla meidän lukaalissa ottivat edelleen rennosti, suostuivat rapsuteltaviksi, kunnes taas nukahtivat pitkin poikin huonetta.

Tänään ja eilen olen haahuillut noiden kanssa tuntitolkulla metsässä. On niin upeat ilmat ja väritetyt maisemat. Meillä onkin treeneistä iisimpi viikko tiedossa. Sohvilla Sepon agitreenit tänään ja osteopaatti huomenna ja loppuviikko vapaata. Pomppu starttaa hallikauden koulutusharkat huomenna Ojangossa ja loppuviikko vapaata. Torstaina pakkaamme auton ja karavaani suuntaa Vierumäelle mökkeilemään pitkäksi viikonlopuksi. Lenkkeillään ja syödään, vuoron perään.

Nyt tuijottamaan SAGI:n kisakalenteria ja omaa kalenteria otsa rypyssä. Mieluisa tuomari olisi lähiaikoina suht ajettavan matkan päässä.... Ihan meillä ei vielä noi kepit ole kisavalmiit eli sieltä niitä vitosia on edelliset kisat paukkunut. Toisaalta kisakokemusta olisi hyvä saada molemmille lisää ja noita kisalahjakortteja voisi kulutella samalla pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti