tiistai 1. lokakuuta 2013

Kuntouimarit

Aloitimme kuntouintikuurin tälle kaudelle. Käymme tuolla Hyvinkään koirauimalassa ihan tuon isomman altaan vuoksi. Lisäksi palvelu on aina ollut tosi hyvää tuolla. Tänäänkin kun operoin yksin kahden koiran kanssa, niin auttavia käsiä oli koko ajan tarjolla. Olin varannut meille uittajan, jonka kanssa kävimme läpi, miten kannattaisi kuntouittaa koiria. Kokeilimme eri tapoja, koirat yhdessä ja erikseen, lyhyellä ja pitkällä remmillä sekä ilman remmejä. Sain hyviä vinkkejä, miten hyödyntää puolituntinen tehokkaasti, mutta niin, että koirat saivat myös hieman levätä (lue leikkiä ja riehua altaan ympärillä).

Uitin liivien kanssa. Uittajan mukaan molemmat uivat teknisesti hyvin. Sohvilla homma alkoi jopa ihan sujumaan, meni jo itsekseen omille kiekoilleen. Sohvin mielestä pahin ehdottomasti on suihkuun joutuminen ennen ja jälkeen altaan :D Pompun joutuu vielä auttamaan veteen, ui kyllä tosi hyvin ja oli ihan oma itsensä eli ei pelännyt eikä hätääntynyt. Uittajankin kanssa tuli lopulta hyvin juttuun, Poppis kun ajoittain vähän vierastaa.

Tällä kertaa uitiin paljon enemmän aiempiin kertoihin verrattuna. Koirat eivät ole kuitenkaan tuntuneet erityisen väsyneiltä nyt uinnin jälkeen. Tuossa ne nytkin painii. Nälkä tosin oli v.a.l.t.a.v.a, mutta se nyt ei ole kamalan poikkeavaa.

Hankin tonne nyt kausarin eli pulipulit jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti