torstai 24. lokakuuta 2013

Kaksinkertaiset muttei keskinkertaiset

Kartturi ohjasi tänään radalla kahdesti. Pomppu pääsi tuuraamaan Kaarinan vuorolle Sepolle ja sieltä hippulat vinkuen Sohvin viikkotreeneihin Ojankoon. Kyllä vielä treenit jaksoi, mutta kun tuohon sisältyy tuplamäärä lämmittely- ja jäähdyttelylenkkejä, niin johan se ilta saatiin taas tehokkaasti täytettyä.

Pomppu teki radanpätkän. Pysyi nätisti lähdössä. Harjoitteli niistosokkaria, jonka oppi nopsasti, kunhan kartturi ei hätäillyt. Putki ulkokautta ohjattuna oli liikaa, joten kartturi laitettiin juoksemaan ja vaihtamaan ohjaus helpommalle puolen. Rengas hieno, hyvä Pomppeliduu. Sepon havaintona koira kaartuu linjoissa vielä todella paljon puoleeni, mikä pitäisi osata huomioida ohjauspuolia valitessa.



Sohvi oli oikein pätevä alusta loppuun. Alkuun kepit hypyn kautta. Heidin kannustamana kokeiltiin rohkeampi vientejä kepeille ja voivine, ne toimi! Radalla omia valsseja hiottiin tiiviimmiksi ja kohti seuraavaa estettä. Jos töpeksin itse, niin pieni ja pippurinen mamselli korjaili vauhdissa linjoja. Keinulla ohjeeksi minulle, että rintamasuunta odotus-käskyllä pitää olla eteenpäin ei koiraa päin. Hyvä treeni, hyvä mieli.




Viikonloppuna ohjelmassa muutama rata kellotettuna sekä rauniotreenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti