keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Notebook

Etäpäivän ja auringonpilkahduksen kunniaksi käytiin pitkällä lounaslenkillä, jonne nappasin pallon mukaan. Mutta ei me sitten palloteltukaan, kun kulkiessamme Pitkäkosken koirapuiston ohi, koirat saivat pitkästä aikaan manguttua pääsyn sinne leikkimään kahden erikivan sprinkun ja yhden labbiksen kanssa. Pomppuhan ei ole juuri puistoillut ja sitä vähän alkuun ujostutti, mutta into leikkiä uusien kavereiden kanssa vei voiton ja siellä ne viiletti pitkin isojen puolta. Loppuun Pomppu tarjosi puistoilijoille hupia saamalla valtaisat ilohepulit ja juoksemalla ja loikkimalla päättömästi muun lauman ympäri.

Tänään hoidin ison kasan rästiin jääneitä hommia. Paperitöitä, laskuja, maileja sinne ja tänne, täydensin koirien ruoka- ja luuvarastot ja kävin lunastamassa Sohvin palkinnoksi saadun lahjakortin. Ja ilmosin koiran seuraaviin agikisoihin, YKKÖSluokkaan. Eikun mailia perään, että totaniinkuin sinne kakkosiin. Lisäksi Messarin standiprojektiakin edistettiin ja kävin hakemassa sinne maton, jonka kuitin ehdin jo mystisesti hukuttaa kotimatkalla, kerpeles.

Tein tänään varovaisia suunnitelmia ensi vuodelle liittyen mahdolliseen  vuorotteluvapaaseeni. En suinkaan aijo ihan heittäytyä laakereilleni, vaan tavoitteena on löytää mielekästä vapaaehtoistyötä.... Kerron lisää, jos hanke edistyy. Siihen liittyen tulikin kamala hinku ostaa ensi vuoden kalenteri, ja samalla uusi muistikirja, entinen on melkein täynnä.


Menen oman lenkin sijaan saunaan ja yritän uskotella, että kurkussani tuntuva kaktus ei ole olemassa. Flunssa ei nyt vain kuulu suunnitelmiin, noup.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti