perjantai 4. lokakuuta 2013

Jarrusukat

Eilen alkoi Sohvin hallikausi Heidin koutsaamassa ryhmässä. Ryhmä on tosi kiva, siellä oli eilen ihan pulmunnäköinen Pulmu-staffi, taitava dalmis Martta ja supersöpö Luna-labbis. Ja hännänhuippuna tulta ja tappuraa oleva cairnrouva Sohvi.




Sohvi teki pitkät treenit hyvin. Putki-puomi-erottelu vaatii tarkkuutta ja harjoituksia. Kepit oli jokseenkin hienot. Jaksan aina häkeltyä, kun koira kepeille syöksyessään jarraa ehtiäkseen taipua oikeasta välistä. Vau, miten taitava hurtta ja hyvät jarrusukat.

Yleisesti saatiin ohjeeksi pikkuhiljaa luopuilla varmistelusta, antaa koiran tehdä ja edetä itse nopeammin. Ja kun vauhtia tulee lisää ohjaajaan, niin ohjaukset tulisi kuitenkin olla hallittuja ja tarkkoja. Alan helposti valumaan ohjauksissa, kun kiirehdin.

Nyt töiden kimppuun, että pääsee pian viikonlopun viettoon. Kun saadaan viikonlopun tallit ja Pompun agilitytreenit pulkkaan, niin meillä olisi tiedossa ihan juhlat yöpymisineen Hirvihaaran kartanossa, jonne karvakorvatkin pääsee mukaan... Juhlavaa viikkistä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti