lauantai 19. lokakuuta 2013

Etukeno

Yhteislenkkiläiset huomhuom! Lenkkeilyt tässä kuussa jo viikkoa normia aikaisemmin eli huomenna! Startti klo 14:30 Luukin isolta parkkikselta, kahvilan puolelta.

Tämä viikonloppu on suunniteltu aikaisten aamujen ystäville. Tänään normitreenit klo 9-10,  lämppä ihanan huurteisessa metsässä. Toi Sporttiksen metsä toimii lämmittelyyn hyvin, erityisesti Pomppu juoksee ja kiipeilee tuolla tosi paljon, me hölkkäillään Sohvin kanssa vähän rauhallisemmin. Tehtiin kiva, helppo ja vauhdikas rata tuoltaa Salme Mujusen agilitykirjasta. Tällä kertaa olin oikein tyytyväinen Sohvin keppeihin ja keinuun. Takaaleikkaus A:lle, hyvä minä. Ohjauksessa olen selvästi mieltynyt pakkovalsseihin, jotka tuntuvat luontevilta ja helpoilta tehdä. Opetan niitä juuri Pompullekin.

Poppikselle pitää antaa kiitettävä plus treeneistä. Teemana kaikki kontaktit, joista A alkaa sujumaan, sen sijaan puomi on keinuharjoitusten myötä aavistuksen hidastunut. Keinua tehdään kokonaisena, mutta sillä syödään vielä namia ja vahvistellaan. Pääsi lisäksi humputtelemaan radan alun ja lopuksi rengasmuistuttelua. Ensimmäistä kertaa treenattiin niin, että toinen koira harjoitteli samalla radalla. Aiemmin tämä on ollut aika mahdotonta, koska Pomppu rrrakastaa kanssatreenareitaan Ranea, Petskua, Topia, Allia ja Lillania ja ryntää kavereita moikkaamaan. Mutta nyt hommat Mamman kanssa vei voiton. Näitä pieniä, hienoja beibistepsejä harjoittelujanalla.

Iltapäivästä käväisin vielä mejä-porukan kanssa vetämässä muutaman jäljen Sipoonkorpeen. Sohvi sai oman jäljen, joka on edellistä pidempi ja kolmella kulmalla varustettu. Junnut (Popi ja Taco) saavat ajaa saman jäljen, suoran ja helpon, yhdellä kulmalla. Eli huomenna olisi liinan kiinnitys klo 9 ja metsään. Sorkat on otettu sulamaan...

Huomenna on muuten tasan vuosi siitä kun kiikutimme Sohvia kovalla kiireellä aamunkoitteessa Kasvattajalaan, kun Mamselli päätti pyöräyttää vaavansa vähän etuajassa. Pojat täyttävät siis huomenna tasan yhden vuoden. Voi Murut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti