torstai 3. lokakuuta 2013

Jälkikasvu

Sohvin pojista näen suht usein Minnan perheen Neroa, jonka kasvua pienestä ja reippaasta pikkupallosta rehvastelevaksi nuoreksimieheksi on ollut hauska seurata. Pikkuäijä on nyt aloittanut virallisen agilitykoulun Savikon Sepon opeilla. Seuraa siis tiiviisti Mammansa tassunjäljillä.

Saan onneksi silloin tällöin kuulumisia ja kuvia tummasta Nerosta sekä Jyväskylässä asuvasta Bassosta. Ilolla olen poikain eloa seuraillut. Elävät aktiivista eloa ihanissa perheissä. Basso on kunnostautunut arkitottelevaisuuskurssilla, jossa oli ollut ihan priimusainesta eli pojasta polvi senkuin paranee.

Tässä muutama viimeaikainen otos jässiköistä:

Basso ja "isoveli" Burre, kuva Tuula Löytäinen

Basso ja Burre raivaushommissa, kuva Tuula Löytäinen
 
Basso ja Burre, kuva Tuula Löytäinen
 
Nero, kuva Ann-Mari Wright-Hyttinen

Nero, kuva Ann-Mari Wright-Hyttinen

Nero Porvoon näyttelyssä. Kuva Ann-Mari Wright-Hyttinen. Tuomarina Anne Klaas. Tulos ERI-2. Arvostelu ”Hyvätyyppinen ja kokoinen. Hyvä urosmainen pää. Vahva kuono-osa. Tummat silmät. Hyvin asettuvat korvat. Hyvä kaulanpituus. Vahva suora selkä. Hyvä luusto. Hyvät kulmaukset. Hyvä karvalaatu. Hyvä temperamentti. Liikunta ok, mutta tarvitsee vielä koulutusta.” 
 
Minnan Nero ja "isosisko" Pipsa pohjoisen vaellusreissulla, kuva Minna Hirn. Vohkittu FB:stä...
 Nero vaeltaa, kuva Minna Hirn. Vohkittu FB:stä...

Nero. Kuva Yasmin Eklund.
 
Neljännestä pojasta Rodista olen kuullut vain Kasvattajan kautta ja ilmeisesti Rodillakin menee vallan mainiosti, mutta tätä pientä aina välillä mietin ja kovasti toivon, että neljännelläkin veljeksellä olisi kaikki oikeinoikein hyvin. Sydän tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti