sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Piilosta

Tänään vedettiin pitkät kalsarit jalkaan, kun painuttiin raunioille. Hanna laittoi koirien kuonot koville, kun maalimiehet menivät ensimmäistä kertaa myös maan alle eli matala kaivo oli yksi piiloista. Lisäksi piiloteltiin kasojen alla ja päällä sekä ison kelan sisällä.

Koirille homma oli selvää, hirveällä hingulla radalle, vauhtia oli välillä liikaakin, kun meinasi jäädä nenä alussa avaamatta. Kun haju löydettiin, niin ukkoja haettiin ihan tosissaan. Sohvi kyseli taas ekalla kiekalla aavistuksen minulta, kakkoskierroksella etsi itsenäisemmin. Eteni myös vaativalla kasalla hyvin. Pomppu oli ihan super, etsi niin innolla. Voitti itsensä vaikeilla alustoilla, vaikka ensin selvästi etsi vaihtoehtoisempaa helpompaa reittiä kohteelle. Pieni on rohkaistunut tuolla ihan hirveästi, onnistumisen ilo ruokkii uusia rohkeita yrityksiä.

Hyvä meininki, ja taas sää suosi. Uusiakin koirakoita nähtiin, kun Minna toi brassipojat ja Satu Siiri-cairnin etsintöjä kokeilemaan. Ihan kuin olisivat aina etsineet ihmisiä raunioilla.

Hanna totesi, että vielä ryhmän koirat voisivat etsiä hajua systemaattisemmin, nyt kohkaavat ja jos sattumalta törmäävät hajuun, niin sitten mennään eikä meinata. Hanna rohkeni myös järkyttää meitä ohjaajia ajatuksella ottaa tottelevaisuusharjoituksia mukaan ryhmän treeneihin. Oumai...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti