sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Viisi maaliukkoa löytyi

Tihrustan päivitystä puhelimesta. Olemme koirakampaajalla ja Taru työstää karvakasoja, minkä näpeiltään ehtii.

Eilen oli agiharkat mukavan viileässä hallissa. Tehtiin pieni ja vauhdikas rata, jossa niistoa, rengasta ei suoralla linjalla, puomin kontakteja ja putkijarrua. Sohvi oli hyvä ja teki moitteetta. Pomppu teki pätkissä hienosti. Lisäksi Pops teki nyt ekat kokonaiset A:t. Ylösmenossa sekä puomilla että Alla pientä epäröintiä, mutta sen kun voittaa, niin jopas mennään. Ja hienot kontaktit loppuun. Oman tunnin jälkeen vedin agikurssin cairntutustujille. Siellä työnalla pituus, A ja vauhtisuora. Hienosti taas oppivat uutta.

Hallilta kotiin vastaanottamaan joukkoa hikisiä miehiä, kun Mikko toi maastopyöräilijäkaverinsa meille saunomaan ja syömään. Koirat saivat samalla Pipsan ja Neron sekä Sylvi-chihun vieraikseen. Illan päätteeksi lelukoppa oli levitetty pitkin pihaa ja koirat olivat painileikeistä puolitajuttomia.

Tänään aamupäivä kului raunioilla etsimässä ukkoja, jotka olivat kylläkin akkoja. Kaksi kierrosta, ekalla kolme piiloa ja tokalla kaksi. Sohvi oli intoa täynnä, ensimmäisellä kierroksella kyseli aika paljon eikä irronnut pitkälle. Löysi kuitenkin maalit tarvittaessa lisäavuin. Pomppu ottaa vainun tosi hyvin ja sit mennään. Vähän arasteli alkuun jyrkkiä alasmenoja, joissa autettiinkin. Toinen kiekka molemmilla parempi, homman juju oli selvä ja sitten vain haettiin tädit piiloista. Hienoja hakuja kaikilla ryhmän koirilla. Superkiitokset kouluttaja-Hannalle kärsivällisestä ja selkeästä opastuksesta uuteen lajiin. Tätä pitää saada lisää...

Jokohan sitä kävisi kurkkaamassa uusia vilpoisia kesätukkia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti