keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Vaihtoehto B(olkskutellen)

Nonnih, niin on lämpömittarit tapissaan, että agitreenitkin katsottiin paremmaksi peruuttaa tältä päivältä. Onneksi työpaikalla on suorastaan kylmä, meillä kotona on viileätä aamupäivisin ja iltapäivällä pyörähtää sitten ilmalämpöpumppu päälle virkistämään.

Taidan käydä Ojangon kautta teettämässä molemmille muutaman keinun. Ja ennen kuin auton viileys ehtii haihtua, niin kaahaillaan uimareissulle. Otankin Pompulle nyt kelluntaliivit mukaan tukemaan polskuttelua.

Yrittäkää kestää, kyllä tämä tästä pian viilenee. Helle on vain niin pebasta (joojoo, lupasin olla valittamatta, mutta nyt ei pysty :)

Edit, myöhemmin. Pyörähdin Ojangossa, helle oli järkky, mutta onneksi kentällä tuuli reippaasti. Molemmat treenasivat kolme keinua ja kahdet kepit. Superpalkka, namitettu vesi, märkä frotee niskaan ja eikun lähdettiin uimaan. Just kun pääsin kirjaamaan Sohvin hitaasta keinusta, niin rouva vetäisi superhienon keinun, ihan itseä hirvitti, kun porhalsi keulille ja paukautti tyynesti keinun alas. Ehkä se siitä itsekseen nopeutuu, kun tulee varmuutta esteelle. Pomppu vetää vielä korvat luimuun, kun keinu keinahtaa, mutta pysyy tyynesti paikoillaan ja hotkii tarjottuja herkkuja eikä epäröi tulla uudestaan, joten ehkä tämäkin etenee. Sohvin kepit oli super kentälläkin, ei rytmitä vasta kuin lopussa, mutta menee muuten aika varman oloisesti. 

Uitiin koko lauma, minä vetelin keulilla, Sohvi perässä hätistellen minua rantaan ja Poppari kauhoi hännänhuippuna. Jäätelö (jaettuna) pihalla ja nyt vielä hetki töitä, kun koirat nukkuvat vilpoisissa sisätiloissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti