lauantai 15. kesäkuuta 2013

Saaks nyt ottaa päikkärit...

Lauantaiaamut ja -aamupäivät ovat olleet aika intensiivisiä viimeisten viikkojen ajan, kun omien agitreenien jälkeen on suoraan käynnistynyt cairnien tutustumiskurssi agiin. Häthätää ehtii omien treenien jälkeen käyttää koirat lenksulla ja taas aksataan.

Kurssi saatiin tänään päätökseen ja kyllä oli huikeaa nähdä, mitä kaikkea nuo koirat ovat viidessä kerrassa omaksuneet. Ei voinut kuin lämpimästi suositella kaikille jatkoa lajin parissa. Hyvähyvä Martta, Elli, Jerry, Ida ja Vilma ohjaajineen.

Sohvi pääse aamusta tekemään hauskaa ja vauhdikasta rataa, jossa kepit ja ensimmäistä kertaa myös keinu mukana. Kepeille laitettiin verkkoja avuksi ja keinu otettiin rauhallisesti. Myös kontaktit toimi kivasti. Kaksi hienoa rataa ja se oli siinä. Pompun kanssa jotain ihan pientä, testattiin muuri ja renksu, A:n kontaktit ja vauhtisuora. Empii edelleen noissa kontaktiesteiden ylösmenoissa, pitää vahvistaa paljon. Treeniseuralaiset Lennu, Pipu, Nero ja Topiveli työstivät omia harjoitteitaan ahkerasti.

Kun sain hallilta kamppeet kasaan ja autoon, koirien kanssa kunnon lenkin tekaistua ja pääsin kotiin, niin nyt tekisi mieli seurata karvakorvien esimerkkiä: nostaa koivet kohti kattoa ja kuorsta. Toisaalta ainahan voi seurata netin livelähetystä Kirkkonummen agilityn SM-kisoista :D Oltiin eilen paikanpäällä Mintun kanssa katsomassa kisoja ja on ne taitavia.

Ensi viikolla koirilla pientä lomaa, kun ei ohjattuja agitreenejä. Perinteiset Juhannusaaton agit me kyllä käydään hyvällä porukalla juoksemassa.

Illalla Taste of Helsinki, Bisto Omatin haukiburger vai Murun karitsamakkaraa vai molemmat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti