sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Sunnuntaista sillisalaattia

En muista, milloin olisin viimeksi nukkunut ilman herätyskelloherätystä. Nyt vekkarina toimi Sohvi, joka tuli tuijottamaan kasin jälkeen, että josko lenksulle ja aamupalalle lähdettäisiin. No lähdettiin me. Nyt ne makaa ihan lahnoina ulkona terassilla. Just sopivan viileänlämmintä, ihan superilma. Nyt kun ovet ovat aamusta iltaan auki pihalle, niin ei koiria paljoa sisällä näy.

Ihmeellistä, mutta kalenterissa on tälle päivälle vain verijälkiharkkamerkintä. Ja sekin tehdään ja ajetaan vasta iltapäivällä. Joten nyt on hyvä seurailla livelähetystä äsämeistä. Lähetys saatiin toimimaan vain maksiradalta, mutta kuulutusten avulla kuulee vähän väliaikatietoja myös minien ja medien radoilta. Pomppu käy välillä sylistä seuraamassa lähetystä pää pyörien.

Sunnuntai on yleensä kauneus- ja terveyspäivä. Punnitsin koirat ja aika kivoissa lukemissa tyttelit nyt on, Pomppu kevyt 7-kiloinen ja Sohvi 7,7 koogeetä. Kunto ja lihasvoima ihan kohtuullinen. Kuumat hellepäivät estivät pitkät lenkit, mutta nyt päästään taas. Uimiset noilla on lähinnä pulikointeja, mutta tänään yritän jäljen yhteydessä uittaa lelulla vähän pidempään. Ja omatkin simmarit puetaan alle, niin saadaan Mamsellikin pidemmälle uintilenkille. Illalla vielä läpikäyn koirat ja katsotaan joko on aika uusia punkkisuoja, punkkihavaintoja ei toistaiseksi ole toukokuun kuurin jäljiltä ollut. Leikataan kynnet ja pestään hampaat. Katsoin viime viikolta eläinhammaslääkärin haastattelun ja omin muutaman harjaus- ja hampaidenhoitovinkin, jotka yritän ottaa rutiiniksi meillekin.

Ihanaa alkavaa Juhannusviikkoa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti