torstai 20. kesäkuuta 2013

Paparazzi

Pitäisi siivota, mutta just nyt oli aikaa avata uusin cairnkerhon jäsenlehti. Ja siellähän näkyi tuttuja :D Bongasin ainakin Sohvin, Sohvin jälkikasvun (iki-ihanan tumman Neron), itseni ja muutaman tutun sekä Suvin pienen Aunen. Luettavaakin löytyi tosi kivasti, vaikka hyppäänkin aina näyttelyosiot yli.

Mutta nyt pölyjä huiskimaan. Koirat lepuuttelevat vielä tämän päivän eilisen hieronnan jäljiltä. Pieniä jumeja siellä täällä, mutta ne saatiin hyvin auki. Pops taisi jo torkahdella käsittelyn ajan ja Sohvikin malttoi alkukiemurteluiden jälkeen kohtuullisesti toimenpiteet. Anu pitää pienen tauon työkentältä, joten yritämme löytää tähän väliajaksi toisen hierojan, joka tekee kotikäyntejä tai ottaa vastaan muualla kuin ell-aseman yhteydessä. Pyrin siihen, että koirat koplattaisiin säännöllisesti, muutaman kk välein, jotta mitään isompaa ei pääsis kehittymään.

1 kommentti:

  1. Oli siellä Lennartkin, kahdessa kohtaa ja monena kappaleena (sisällysluettelossa ja agikurssin mainoksessa)! Esittelin lehteä myös julkkikselle itselleen, mutta hän ei ollut kovinkaan kiinnostunut. Suhtautuu aika tyynesti. Letkeää juhannusta :)
    Hannamari ja Lennu

    VastaaPoista