sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kesäkuun yhteispulikoinnit

Kesäkuun yhteislenksutus järkkääntyi poikkeuksellisesti jo Juhannuksena, kun ensi viikonloppuna vaikutamme Tahkolla maastopyöräilyn merkeissä. Olin yhdistänyt lenkkiin verijäljen, mutta sain tehdä jäljet keskenäni, kun muita ei näkynyt. Olipa vähän työläämpää, kun piti merkata ja vetää jälkeä itsekseen. Sain kuitenkin ihan näpsät jäljet muutamalla kulmalla.

Olin parkkeerannut auton niin, että koirat näki, kun hiippailin kamojen kanssa metsään. Kun katosin näköpiiristä, Poppis karjui kitalakipurjeet punaisena haluavansa mukaan. Kävin muistuttamassa kerran, onneksi hiljeni. Sama muuten tapahtui, kun jäljestin Sohvin kanssa. Varsinainen kiljukaula.

Jälkien jälkeen odottelin hetken yhteislenkin aloitusaikaa ja sain kuin sainkin seuraa, kun Minna, Pipu ja Nerpaus ilmaantuivat mukaan. Tosi kiva, ettei tarvinnut yksin kierrellä. Tehtiin tunnin lenksu ja uitettiin koirat. Nero ei vielä lämmennyt puuhasta, muut sentään uivat. Pipua ei taaskaan meinattu saada ylös vedestä lainkaan, varsinainen uimari. Sohvi nouti muutaman kerran Pipun lelua ja juoksi heti rantauduttuaan palkalle :)

Sohvi jäljesti taas hyvin, tosin maalista käveli ohi ja etsi sen jälkeen vimmatusti, mihin se jälki oikein katosi. Poppis tohottaa niin kauheasti, että kestää hetken päästä kunnolla jäljelle. Herkkuina tänään kissanruokaa, ehkä parasta grillimakkaran jälkeen.

Nyt meillä makoilee kaksi taljaa pitkin pituuttaan ilmastointilaitteen alla. Sen verran ollut pitkänä viikonloppuna ohjelmaa, leikitty, aksattu, valvottu myöhään ja käyty vielä samuyön tunteina lenkeillä, että työviikon alku taitaa kulua karvakorvilla untenmailla, kroohpuuh.

2 kommenttia:

  1. Olisi kyllä ollut kiva ehtiä mukaan, mutta meillä meni pakatessa ja jälkikasvua junaan saatellessa, kun Karoliina lähti serkkujen luo maalle. Tuota verijälkeä ei ollakaan Ellin kanssa koskaan kokeiltu, kuulostaa hauskalta ja mielenkiintoiselta! Ehkä joskus sitten. Mukavia kesäpäiviä koko sakille!
    T. Sirpa ja Elli

    VastaaPoista
  2. Heippa Sirpa ja Ellison,

    juu ei hätää, tulette lenkeille, kun teille parhaiten sopii. Nämä kesälenkit ovat aina olleet vähän hiljaisempia.

    Verijäljelle voitte tulla milloin vain, jos pvm sopii (oikealla blogin palkissa).

    Aurinkoisia, mutta viileitä säitä ;) toivotellen

    Anne ja tytyt

    VastaaPoista