tiistai 2. huhtikuuta 2013

Häkitys

Vihdoin sain häkkipäätöksen tehtyä ja tilattua. Autoon asennetaan Variocage Double. Koska farkussani on kynnys, tarvitsen siihen lisäpulikan nostamaan häkin ylemmäksi. Mietimme pitkään veräjän ja häkin väliltä, mutta veräjän olisi saanut tähän autoon ainoastaan tilaustyönä. Häkin saa kuitenkin tarvittaessa pois sekä siirrettyä toiseen autoon.


Koirathan ovat matkustaneet yhteisessä metallihäkissä farkun takaosassa tähänkin asti, mutta häkki on käynyt vähän pieneksi. Pian on käytössä kunnon turvallinen häkki kera omien uloskäyntien ja lukittavien ovien. Juhuu, tervetuloa reissut pitkälle ja lähelle.

Valmistaudumme täyteen agilityviikkoon, kun kolme treeniä osuu tälle viikolle. Pops treenaa keskiviikkona ja Sohvi torstaina ja lauantaina. Ohjaaja yrittää saada ahterinsa siiheksi juoksukuntoon. Eilen pienryhmätunti intsensiivistä ratsastusta ja tänään työpaikan virkistäytymispäivänä lumilautailemassa. Opettelin pyörimään laudalla 'väärään suuntaan' ja onnistuin jossain välissä kaatumaan aika makoisasti toiselle kankulle. Tähtiä siristelin ja mietin, että selvisin Itävallan umpijäisetkin laskut, mutta Messilä vei voiton :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti