sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Yhteislenkin bongaus

Nyt sen olen ihan ensimmäistä kertaa livenä todistanut: luppakorvainen cairn. Kyseessä oli yhteislenkin uusin tulokas Topi perheineen. Aivan ihanailmeinen nuorimies, joka veti letkaa sellaisella vauhdilla, että pois alta oksat ja männynkävyt. Aina, kun koiraa katsoi, niin jaksoi ne korvat hymyilyttää :)

Mukana lenksuilivat Sohvi, Poppis, Elli, Pipsa ja Nero (poju pääsi nyt ensimmäistä kertaa 5-kuisena matkaan mukaan), Sudden, Kerttu ja Topi. Hyväntuulinen ja vauhdikas lenkki pitkin Keskuspuiston polkuja. Onneksi ne muutamat poluilla kohtaamamme maastopyöräilijät olivat tosi kivoja ja moikkasivat koiralauman naureskellen. ja iso kiitos taas kerran kaikille ihanille kanssalenkkeilijöille!

Tytöt ovat saaneet nauttia varsin koiramaisesta pääsiäisohjelmasta. Perjantaina kirmattiin koirametsässä. Eilen pitkällä metsälenkillä ja illanistujaiset kera Mintun, Hossen ja Tacon. Taco kävi läpi tyttöjen leluvarastot ja löysi ne kammoimmat vinkuiitat, joita sitten antaumuksella vingutteli menemään. Koirien leikkiessä pihalla vinkuja piiloteltiin sitten kilpaa. Muutenkin koirat leikkivät ja juoksivat pihalla puolilleöin. Siihen perään tämänpäiväinen yhteislenkki, jonka jälkeen sukulointia ja nyt meillä makaa pari onnellista raatoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti