keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Sohvi is back

Steriloinnista on nyt kk ja Sohvi pääsi ensimmäistä kertaa mukaan hallille. Popsin sen sijaan jätin murjottamaan kotiin, kun sai eilen illalla pihalla riekkuessaan jonkun osuman etutassuun ja kulkee edelleen vähän epäpuhtaasti. Juuri eilen mietin Minnan kanssa koiria lenkittäessä, että ihmeen vähän mitään osumia on tullut, vaikka koirat riehuvat syvässä lumessa väliin varsin päättömästikin. Ja heti osui, höh. Ei vaikuttaisi pientä revähdystä kummoisemmalta, mutta annoin varuiksi yöksi särkylääkkeen ja saa levätä tämän viikon. Menoa tuo ei tunnu paljoa rajoittavan, paini luonnistuu vaikka kolmella jalalla. Aika erilainen kipukynnys noilla tuntuu olevan. Mamsellilla jos jokin paikka on kipeänä, niin sen huomaa kilometrin päähän ja siellä vaaditaan rinsessa-hissi-kyydityksiä ylös ja alas sohvalta yms. Pieni se ei pienistä piittaa. Sen kanssa joutuukin olemaan tarkempi.

Eilen tosiaan nähtiin Minnaa, Pipsaa ja Neroa. Käytiin kiertämässä vähän pidempi metsäpolkulenkki Silvolassa, joten Nero pääsi välillä sylikyydillä. Tällöin alkoi välitön kitinä, jolla pikkuherra ilmoitti äänekkään mielipiteensä moisista kantopuuhista. On se mainio nappula.

Agilityssä tehtiin vielä Katjan rataa, niistoa, pimeää putkea ja serpentiiniä. Osattiin (niisto, pimeä putki, putkesta kääntyminen) ja ei osattu (serpentiinissä oli haasteensa), mutta opeteltiin. Sohvi oli oikein mainio treenikaveri. Loppuun puomin alastuloa ja mielenpiristykseksi pussi. Tästä se taas käynnistyy. Loppulenkki kera komeiden veijareiden; Topiveli, Paavo, Rane ja Petsku.

Popparilla oli omalla iltalenkillä täysihönkä päällä, mutta vieläkin mielestäni keventää toista etusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti