sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Auringonpilkkuja

Muu perhe oli aamulla aika epäuskoisen näköinen, kun paukautin seiskalta ylös ja ilmoitin, että agitreenit kutsuvat. Aamuruoka pakattiin palkkioksi, 40 minsan lämppälenkki ja eikun hallille. Sanna ja Lillan olivat aamuvirkkuja kanssatreenareita. Tällä kertaa tilana oli Malmin pienempi puoli, joten teimme yksittäisiä esteitä (keinu, kepit) ja takaakiertoharjoituksia muutamalla hypyllä. 

Keinussa Sohvilla pudotusta jo noin 40cm ja tekee edelleen, mutta nyt nähtiin jo hidastusta. Eli jäädään tähän hetkeksi. Kolme ihan muuten reipasta suoritusta, ei enempää. Poppiksen kanssa ihan vain keinuteltiin ja syötiin namia samalla.

Kepit verkoilla on Sohvilla tosi kivat ja vauhtia on alkanut jo vähän löytymään. Poppista sisäänmeno verkkohässäkkään vielä mietityttää, mutta alkuun päästyään etenee ihan kohtuullisesti. Takaakierrot sujuivat molemmilta. Otettiin valssilla ja persjätöllä. 

Iltapäivä on kulunut takapihalla lumia levitellessä ja auringosta nautiskellen. Sekä ohikulkevia noitia  haukahdellessa. Nyt meillä kaksi karvakorvaa makaa ketarat kohti kattoa ja kuorsaavat. Taidanpa itsekin ottaa päikkärit ennen lenkkiä, kroohpuuh...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti