torstai 7. maaliskuuta 2013

Ne vaikeimmat

Tänään otettiin ohjatuissa treeneissä työnalle ne vaikeimmat eli katsastettiin, missä mennään kontaktien, keppien ja keinun kanssa. Vähän jännityksellä odottelin tätä harjoitusta ja siitä saatavaa palautetta.

Keinu. Olemme ahkerasti keinutelleet kotosalla keinulevyllä. Erilaisia alustoja ja kolinoita kokeiltu hyvällä menestyksellä. Nyt siirtyillään vähitellen oikealle keinulle. Keinuttaminen maksipöydältä alas hidastaen on toiminut aika huonosti meillä, ja vaikuttanut varovaisempaan liikkumiseen myös puomilla. Nyt lähdettiin liikkeelle niin, että koira nostettiin keinulle, keinun alla tuki ja kun koira juoksi keinun alas, se liikkui vain vähän. Päästiin ehkä 10 cm, jätettiin siihen, kun draivi oli hyvä. Jatkan nyt näin ja katsotaan, miten edistymme.

Kontaktit. Tehtiin puomilla ja aika kivasti. Häivyteltiin targetteja ja jäin itse taakse. Asento on löytynyt hyvin. Eteneminen hidastuu, jos ei etupalkkaa ja jään taakse. Yhdessä juostessa tulee hyvin ja jää kontaktille hyvin. Tarjoaa myös An alaosalla asentoa, koko estettä ei vielä kokeiltu.

Kepit. Verkoista heti kaksi pois. Ei ongelmia, otettiin kolmaskin pois. Pari stiplua, ei palkkaa ja koira skarppasi heti. Kuljin vierellä, jäin taakse ja liikuin sivusuunnassa, eteni koko ajan hyvin etupalkalle. Nyt vain verkkoja systemaattisesti pois. Ekaa kertaa ikinä tuli pienenpieni aavistus, että tämä voisi joskus jopa onnistua. Vielä kun ton saman uskon sais keinulle.

Hyvillä mielin kävimme jäähdyttelemässä. Popin jalka edelleen pipi. Ei se sählä malta levätä ja riekuttuaan taas ontuilee. Remmissä tehdään lyhyet lenkit, mutta tuo nyt hyppii vaikka paikallaan. Ei tunnu särkyilevän, joten en lääkitse, jotta saisin paremmin selon paranemisesta. Onneksi Anu tulee fysioterapioimaan koirat ensi viikolla, jonka jälkeen työmatkailen, joten saavat kunnollisen lepoviikon väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti