keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Partakarvat sentään

Pikainen päivitys etäpäivältä kotoa. Kiireetön aamu takasi koirille metsälenkin heti aamusta ja pienet kotiharkat. Olen miettinyt alkuasennon opettamista agilityyn ja työstämme nyt jalkojen väliin tuloa. Sohvilla menee jo jotenkuten, Poppari tarjoaa jostain syystä asentoa väärinpäin eli kun katson alas jalkojeni väliin, siellä viuhtoo vimmatusti häntä :)

Pihapyrähdyksen jälkeen molemmat nukkuvat nyt päikkäreitä pöydän alla jalkapöytääni tyynynä käyttäen. Rakastan näitä työolosuhteita einkä malta käydä edes keittämässä lisää kahvia.

Piipahdin eilenkin tallilla ja Poppis pääsi nyt ensimmäistä kertaa mukaan. Oli varsin ilahtunut hevonkakkaroista, mutta tallissa katseli silmät pyöreinä menoa ja kävi varovarovasti kurkkimassa bokseihin. Sylistä käsin nuuhki pitkään Kilkenny-ponin kanssa partakarvat väpättäen. Maneesissa käväistiin katsomassa tuntia ja siellä osasi olla hipihiljaa.

Nyt jatketaan hommia, illalla Sohvi pääsee tauon jäljiltä taas agilitykentälle. Eilen vahvistui Sohvin kesätreenipaikka HSKHn koulutusryhmissä. Jatkamme toukokuusta syyskuulle torstaisin iltatreenejä, mutta nyt joka viikko. Peukuttelen vielä, että saisin Pompulalle oman ryhmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti