lauantai 9. maaliskuuta 2013

Messuilla

Terveiset GoExpo - messuilta. Mukavasti vierähti muutama tunti vaelluskohteita pohtiessa, Itävallan ratsastus- ja mtb-loman yhdistelmää haikaillessa, uusia vaelluskenkiä sovitellen ja tietty Horse Fairin puolella. Messutarjouksiin sorruttiin tällä kertaa aika harkiten. Lomasuunnitelmat elokuulle alkavat muotoutumaan.

Sohvi pääsi tuuraamaan Elliä Agimestan cairntreeneihin. Tehtiin kevyttä ohjausharjoitetta ja puomia. Mamselli oli ihan pätevä.  Puomi on suht kiva, mutta vähän hidastaa alastulossa. Näin samalla, miten upeasta ryhmä on mennyt eteenpäin, juhuu. Hannamari ja Lennart sekä Minna ja Pipsa osaavat jo vaikka mitä. Kirsi ja Sandie porskuttavat tauon jäljiltä innokkaasti uutta oppien.

Koirien kanssa aurinkolenkki, jossa pakkanen kuitenkin nippaili sen verran, että oli ihana pistää kotona takkaan tuli. Popsin jalka on parempi. Ilmeisesti varvas on vähän ottanut osumaa. Ei haittaa etenemistä, ponnistusta yms.,  mutta kaikki sivuosumat saavat irvistämään. Nyt me löhötään sohvalla ja mietitään, minkälaisen frisyyrin Taru koirille huomenna taikoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti