perjantai 22. maaliskuuta 2013

Agility keskiviikko

Sohvi pääsi viilettämään keskiviikon harkoissa Esan suunnitelemalle 1-luokan hyppärille, juurikin samaiselle, jossa Yassu pokkasi kolmannen sijan. Teimme radan alun ja kepeille laitettiin verkkoja tueksi.


Sohvi teki radan moitteetta ja haki kepit hienosti. Verkottomissa kohdissa ilmeisesti itse tiivistän ohjausta, jolloin koira menee epävarmemmaksi ja hidastaa. Jos pidän itseni kurissa ja etenen itsevarman rennosti hippasen edellä, tekee paremmin. Verkot tällä kertaa toisella puolella kokonaan ja toisella puolella vain alussa ja lopussa. 

Keinuharkoissa jatkettiin ylhäältä alas, pudotus noin 20-30 cm. Tein kolme hyvää ja vauhdikasta suoritusta ja jätin siihen. Topsyveli, Lillan ja Alli kera Lindan ja Sannan tarjosivat treeni- ja lenkkiseuraa.

HSKH:lta tuli viestiä, että pian alkaa haku kesän uusiin ryhmiin, joihin siis tarkoitus pyrkiä Pompulan kanssa. Peukutpeukut, että saataisiin koulutuspaikka.

Lenkit ovat olleet melko huurteisia. Toisaalta kevättalvi on lempivuodenaikani, joten tänä vuonna ei voi valittaa :D Eilen tosin annoin periksi ja vedin merinovillaisen kerraston taas päälle, kun lähdettiin pidemmälle lenkille. Takka lämpeee harvase ilta ja villasukat on jatkuvassa käytössä. Lintujenkin ruokintaa on jatkettu täydellä teholla.

Huomenna sitten nuorten cairnien katselmuksessa Klaukkalassa (Lahnuksentie 215, klo 10-15) ensiesiintymisen näyttelykehissä tekevät Sohvin pojuista Nerot. Lisäksi Poppari ja veljensä Viksu pyörähtävät arvioitavana. Onneksi saadaan Yassu kuvaamaan koko tapahtuma, joten kerrankin saadaan jotain parempia otoksia kuin puhelinräpsyt. Tapahtumaan on ilmoittautunut reilu 40 pentua, junnua ja nuorta cairnia. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan katsomaan railakasta terrierimenoa.

Mutta nyt jatkan lomapäivääni hallivarausten äärellä ja keräämällä joukon koiria kasaan, koska Katja The Kouluttaja on taas lupautunut paikalle huhtikuussa...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti