sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Vauhdikasta eloa

Hups, siinä se viikonloppu nyt vierähti. Kotona ehti lähinnä kääntymään ja taas mentiin.

Lauantaina aamuvirkkuna kasiksi Ojankoon laittamaan palkintoja, auttamaan radanrakennuksessa ja ratatyöläisenä katsastamaan ykkösten menoa. Päivän kruunasi Yasminin ja Rockyn hieno hyppäri, jossa koirakko selvisi virheettä ja hyvällä ajalla maaliin. Ja mitkä kepit! Keppikulma ei ollut helpoimpia, mutta Rocksy suoriutui sitä leikiten. Kaksikon suoritus oikeutti LUVAaan ja kolmanteen palkintopallisijaan. Vähänkö olin pakahtua ylpeydestä, kun cairn kipusi palkintisijoille monenmonen taitavan koirakon ryhmästä. Hyvä Yassu ja Rocky ja lämpimät onnittelut vielä tätäkin kautta!

Juoksi kesken agiradan rakennusta palkintojenjakoon hihkumaan ja sain muutaman epätarkan räpsyn kaksikosta..


Lauantaina pääsimme vielä koko perhe Minnan, Markuksen, Pipsan ja Neron luokse illalliselle. Koirat leikkivät itsensä tainnoksiin ja ihmisväki söi kuvut täyteen mukavia rupatellen. Kiitos M&M!

Tänään kipaisin Knapperin tallille St Patrickin päivän estekilpailuja  katsomaan. Yritin haalia aamulla kaiken vihreän päälleni ja rajasin varsin veikeät turkoosit silmät ;) Kiva oli hyvässä porukassa seurata ratsukoita naperoista kokeneempiin, ja loppuun pääsin vielä hemmottelemaan Jackien ratojen jälkeen. Olen nyt ratsastanut paljon nuorta Eddietä sekä Jackie Brownia, oppinut älyttömän paljon ja samalla tajunnut, miten paljon on vielä opittavaa.

Vielä ehdittiin koirienkin kanssa parituntinen metsälenkki kiertämään. Popsin varvas on parantunut ja sintti pääsee taas treenaamaan. Viikon punnitus näytti kiloja Sohville 8,3 ja Popsille 7,4 eli hyvällä mallilla Mamsellin painonpudotus. Silmään ja näppituntumalla arvioituna vielä saisi vähän keventyä. Oma kilokertymä näyttää noin kahta kiloa kesäksi sulatettavaa, höh. Pohdin tätä pupeltamalla ison kasan jugurttirusinoita...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti