lauantai 13. huhtikuuta 2013

Luonnetta testattiin

Tänään starttasi cairnien luonnetestausviikonloppu, jota olin yhdessä loistavan talkooporukan kanssa tekemässä. Päivä alkoi ennen kasia lumenluonnilla ja radanvalmistuksella kaatosateessa, jatkui mielenkiintoisilla testeillä ja arvioilla kaatosateessa ja päättyi hyväntuulisissa we did it -meinigeissä kaatosateessa.

Vaihdoin lounastauolla kuivat kamat läpimärkien tilalle, ja homma pelitti jälleen. Ihania koiria, erilaisia reaktioita ja luonteenpiirteitä. Oli huippukiinnostava päivä ja loistava porukka, joten sen avulla ei sadepäiväkään paljoa painanut. Tutuista koirista Elli oli testissä ja esitti Ellimäisen varmaa ja iloista tekemistä, ja keräsi yhden päivän parhaimmista (eli cairnimaisimmista) tuloksista. Hyvä Ellison ja perhe, olette ihania.

Ja huomenna uudestaan :)

Kahdeksan tunnin ulkoilujen jälkeen kotona vastassa napotti kaksi nappisilmää, jotka halusivat ehdottomasti pitkälle lenkille... Noo, sauna lämpeni sopivasti sillä aikaa.

Onneksi nyt on saunottu luut ja ytimet lämpimiksi, mies tarjoili lasillisen loistavaa viiniä ja keittiössä viritellään parsakattilaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti