sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Lunta tulvillaan...

Koiratkin aloittelevat kevään kuntokuuria, kun lenksut pitenevät kesää ja kesän vaelluksia silmälläpitäen. Tänään suuntima oli Halkolammelta polkuja pitkin kohti Rinnekotia. Koko parituntisen reissun aikana vastaan tuli vain yksi (1) leppoisasti edennyt hiihtäjä. Koirat saivat juosta vapaasti koko reissun. Yhden pidemmän umpihankikahluun tekivät kurren innoittamana. Polkupohja oli hyvässä kunnossa ja osa matkasta taittui hiihtouraa pitkin. Poppiksen mielestä rauhallinen kävelyvauhti kaipasi spurttiosuuksia ja veteli muutamat mahtihepulit kesken lenkin. Lisäksi otettiin muutamia pidempiä ylämäkiosuuksia juosten ja pääjumppaa piilosleikillä.
Mikolle tämä oli vasta lämmittely ja ajoi vielä tuolta parituntisen maastolenkin kotiin.

Nyt kelpaa taas huilia. Ensi viikolla onkin kevyt aksaviikko, kun treenejä vain yksi. Lisäksi kalenterissa sisarustapaaminen Poppiksen systerin ja velipojan kanssa Porvoossa sekä huippujännittävä Sohvin luonnetestaus. Huisaa.

Sataa muuten lunta. Tiedän, että monet ovat jo aika kypsiä, mutta suurena talvifanittajana meikäläistä hymyilyttää.... Muistan vieläkin yhden vapun, jolloin suureksi ihastuksekseni satoi lunta ja trenssissä jäätyi Kaivarissa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti