perjantai 26. huhtikuuta 2013

Fysiot

Käytiin eilen tekemässä pidempi metsälenkki ja katsastettiin samalla polkujen ja pitkospuiden kuntoa. Ihan vielä ei maastopyörällä ole tuonne asiaa, mutta pian. Koirat ottivat lenkistä kaiken irti ja kirmasivat pitkin lutakoita. Varsinkin Poppis loikki kuin villivarsa pitkin metsää. Me kuljimme polkuja pitkin, mutta koirat pysyivät lähes koko lenkin metsän puolella. Märkää oli paikkapaikoin, mutta pääosin lenkki oli hyvin kuljettavaa. Katsotaan, mitä Keimola tarjoaa yhteislenkillä sunnuntaina.

Tänään on iisimpi päivä, sillä Anu kävi nyt aamusta, hieroi ja kävi koirat läpi. Sohvilla vain pientä lihaskireyttä etu- ja takareisissä, jotka saatiin nyt hierottua auki. Mamselli lekotteli jo aika hyvin hoidettavana. Toisin kuin Poppari, joka kiemurteli sessionsa ajan ihan kiitettävästi. Rämäpäältäkään ei isompia löydöksiä, yhtä lannenikamaa Anu hoiti pidempään. Pikainen piipahdus pihalla ja nyt molemmat painuivat päivänokosille.

Itselläni alkoi miniloma, kun vietän viimeiset kesälomapäivät, onneksi sentään viime kesältä. Aloitin loman tekemällä agilitysuunnitelmia. Eilen vastailin Poppiksen uuden koutsin kyselyyn agilityosaamisesta ja tavoitteistamme, ja seuraavaksi lupasin laittaa palautteen Sohvin ryhmätreeneistä ja odotuksista niihin liittyen. Muuten päivä on pyhitetty talvikamppeiden läpikäyntiin, pesulaan vientiin ja siirtoon varaston puolelle. Koirien talviromppeet on jo viety, mutta nyt ihmisten lumikengät, lumilaudat, villasukat, villapipot, sata kerrastoa....

 Ja illalla tallille, kopotikop.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti