torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivän lenkki

Olen tehnyt aamusta iltaan töitä. Töitä ja töitä. Alkuinnostus perjantaisista vapaapäivistä on kääntymässä torstain ja sunnuntain tylsiksi ylitöiksi, huaks. Työt eivät näköjään muutu 4-päiväisiksi.

Kävin kuitenkin tyttöjen kanssa lenkkeilemässä. Ensin köpöttelylenkillä Sohvi halusi ehdottomasti metsäpolulle, joten mentiin siellä hiljakseltaan ja Poppari haki keppiä umpihangesta.

Illemmalla Minna ja Pipsa tulivat vielä hakemaan iltalenkille, jossa Pops pääsi juoksemaan kunnolla. Mamselli lepäili kotona ja tarjosi lenkin jälkeen junnulle vielä kunnon painit. Vähän keinuharjoituksia päälle, niin tiitiäinen tutii loppuillan kuin ellun kana. Sohvi voi muuten hyvin, mutta liikkuessa venyttelee tosi paljon (etupää alhaalla ja perä ylhäällä), ilmeisesti haava kiristää tai vastaavaa ja olo ei ole vielä mukava. Mennään ihan koiran tahtia.

Itse vietin lopuillan edelleen töiden parissa. Mutta nyt dokumentit kasaan, yösauna päälle ja odottelemaan niin ikään töistä vasta palaavaa miestä. Huomenna on vapaapäivä, ja vain vähän piipahdan töissä, ihan vähän. Pöh minä.

Tytöt kiittävät Minnan pesuetta ystävänpäivälahjasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti