perjantai 8. helmikuuta 2013

Sairastuvalta

Pääosin ensimmäinen yö leikkauksen jälkeen meni hyvin. Aamuyöstä Sohvi heräili, jolloin annoin kipulääkettä ja otin koiran viereeni nukkumaan. Aamulla oli jo pirteämpi, söi hyvin ja lähti aamulenkille. Liikkuu vielä aika varovasti ja lyhyesti kerrallaan. Saattaa jo liikkuessaan innostua, mutta sitten selvästi nippaa ja mennään taas varoen. Mamselli on suht kipuherkkä ja näyttää kyllä jos pienikin herne on jäänyt patjan alle.

Ei juurikaan nuole haavaa, joten saa kotona, valvottuna olla ilman kauluria. Yksinoloihin ja yöksi olen sen laittanut. Pehmeä kauluri tuntuu toimivan hyvin, ainakin nukkui sen kanssa ongelmitta. Kipulääkkeillä mennään nyt nämä ensi päivät ja illalla irrotan haavasuojan, niin pääsen seuraamaan haavan paranemista. Sohville laitettiin sulavat tikit ja haava oli lähtöjään erittäin siisti.

Poppis on edelleen vähän hölmistynyt, mutta jättää jo Sohvin suht hyvin rauhaan. Pihalla, missä leikit ovat vilkkaampia, niin koirat ulkoilevat erikseen tai menen yleiseksi järjestysmieheksi mukaan.

Jatkamme parantelua mukaan lukien itseni. Flunssa on kolkutellut reissusta asti ja päässyt vähän niskan päälle. Tavoitteena pitää mokoma viirus taka-alalla, päästä illalla ratsastamaan ja huomenna aamusta agikisoihin töihin. Terveempää menoa teille muille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti