torstai 7. helmikuuta 2013

Kaari

Pops pääsi pitkästä aikaa tuuraamaan Sohvia HSKHn treeneihin. Junnu joutui kepeille ja niin se vaan muisti viime kertaisen törmäilynsä verkkoihin eikä ollut ollenkaan innostunut menemään kepeille. Pari kertaa sai ihan tosissaan tunkea lihapullaa kitusiin, että suostui starttaamaan.  Mutta, kun alla oli 3 läpimenoa, niin huomasi, että ei ne verkot hyökkääkään kimppuun ja loput 3 kertaa meni tosi hyvin ja varmasti.

Sitten etenemisharkka, jossa suoralta putkelta tehtiin 3 hyppyä kaarella. Etupalkalla harkattiin ja pikkuinen yllätti positiivisesti etenemällä suht hyvällä linjalla, ja jopa aavistuksen hakeutumalla esteille. Kunhan itse keskityin juoksemaan suoraan, jotta en koukkaillut ja sillä häirinnyt koiraa. Ensimmäistä kertaa saimme kelpo kaaria aikaiseksi. Tämä kerta jäänee mieleen jonkinsortin välietappina meille. Poppari kehittyy niin eri tavalla kuin Söhvelöinen, hitaasti ja tunnustellen, kun Sohvilla palaset loksahtelevat paikoilleen yht'äkkisemmin.

Potilas on aika jähmeä edelleen. Ne kriittiset pissat saatiin kuitenkin aikaiseksi. Ja ruokahaluakin löytyi. Pääosin lepäilee ja istuskelee, ja välillä vilkaisee järkyttyneenä alavatsaansa. Eiköhän huomenna ole jo vähän paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti