maanantai 25. helmikuuta 2013

Kolmen kopla

Ensimmäinen vuorokausi hoitopennun kanssa takana. Tytöt alkavat jo tottumaan pieneen väkkärään eivätkä jaksa sen joka liikkeeseen reagoida. Muutamaan kertaan eilen jäähdyteltiin, kun meinasi riehut mennä yli. Kun laumajärjestys saatiin läpikäytyä, niin leikit muuttuivat leppoisammiksi ja koirat osaavat jo rentoutua. Molemmat tytöt jo heittäytyvät selälleen painiakseen pikkaraisen kanssa. Ja pieni kun jaksaisi leikkiä vaikka kuinka, niin Sohvi vetäytyykin jo jossain vaiheessa omiin oloihinsa. Poppis jaksaa pienen kanssa pyöriä.

Eilinen taisi kuitenkin olla niin jännittävä ja toimintatäyteinen päivä, että yö meni kaikilla sikeästi nukkuessa herätyskelloon asti. Ja kun aamutoimet saatiin läpikäytyä, koirat painuivat takaisin punkkaan. Kukin etsii oman nukkumapaikan. Sohvi nukkuu Mikon K(uningas)-tuolissa, Poppari säkkituolissa ja Nero haluaa nukahtaa syliin ja viihtyy hyvin kopassaan, joka siirrettiin pöydän alle jalkoihin. Saimme Mikon kanssa soviteltua työt niin, että jompi kumpi on koko ajan kotona töissä, joten koplaa ei tarvitse jättää yksin.

Nero on myös hämmästyttävän sisäsiisti, kaikki tarpeet toistaiseksi toimitettu ulos. Ja ruoan perään tuo kyllä sekoaa täysin. Tuollaista herkkupeppua on kyllä varmasti helppo kouluttaa. Tänään me vähän naksutellaan, kun Nero pääsee tasapainotyynylle kokeilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti