sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Yhdessä lenkille

Kesäkuun cairnien yhteislenkki tosiaan livahti päivällä heinäkuun puolelle. Mutta ei haittaa. Suuntima Halkolammelle Luukissa Espoossa ja tavoitteena päästä lenkin yhteydessä uimaan niin usein kuin haluja ryhmällä on. Luukki tarjoaa noita lampia joka välissä, joten jäähdyttelyt oli helposti järjestettävissä.

Vaikka ollaan keskellä kuuminta kesäloma- ja mökkiaikaa, niin mukavasti oli porukkaa. Sohvin kanssa ui ja lenkkeili Pipsa, Sandie, Rocky, Amor ja Kerttu. Pops joutui jäämään kotiin, kun eilisen metsäriekunnan jälkeen nuoleskeli toista etutassuaan, josta pieni haava varpaiden välistä löytyikin. Esitti kyllä lähtiessämme ehdottoman eriävän mielipiteensä.

Kivaa oli taas kerran, otettiin aika lungi lenkki, koirat juoksentelivat metsässä, osa uiskenteli ja osa kahlasi lammissa. Pipsan kanssa ainut ongelma on, kuinka saada koira pois vedestä, kun on aika jatkaa lenkkiä :) Toinen haaste on uimapaikan välittömässä läheisyydessä on grillikatos, jossa oli porukkaa ml japanilaisia turisteja, joita nykyisin ihan bussikuljetetaan ihmettelemään Luukin luontoa. Saivat melkoisen villi pohjola -elämyksen, kun osa uimareista päätti piipahtaa katoksessa grillimakkaran toivossa. Joopa, meidän dieetillä oleva neitokainen toki etunenässä. Ignoorasi luoksetulutoiveeni aivan kuurona eikä taas auttanut kuin uimapuvussa kipittää hakemaan revohka takaisin rannalle. Toinen järkytys niille turisteille :))))

Kivalla porukalla on kuitenkin aina ilo lenkkeillä, me kiitämme ja kumarramme. Loppupäivä on mennyt leikatessa jet lagin kourissa kamppailevan miehen kanssa kolmatta tuntia pihaa ympäröivää orapihlaja-aitaa, uuh. Yassu kiltti-ihana kuvasi taas kerran. Odotellaan, jos sieltä tulee fotoja, ilman täti uikkarissa osastoa, kiitos...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti