sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Kaksoisvoitto!

Sohvi päätti tämän kauden möllikisailut Mäntsälän koirakerhon järjestämissä epiksissä. Saaliina kaksi rataa, joista enimmäinen oli täyttä haahuilua ja toinen oli tykkikamaa, jolla irtosi kisan voitto! Väitän, että en itse juurikaan ohjannut ratoja eri tavalla, mutta aivan kuin käsissäni olisi ollut kaksi eri koiraa. Ihme Jekyll & Hyde. Sellaista tämä harrastaminen välillä terrierinartun kanssa on. Tässä vielä rata Yassun piirtämänä:


Yasmin oli kisaseurana ja teki Amorilla koiran ensimmäisen maxi-mölliradan ikuna, hienolla 5 vp radalla. Rockyn kanssa vetäisi näytöstyyliin ekalla kiekalla nopean 0-radan, kun me Sohvin kanssa häslättiin. Tokalla kierroksella Rockyn työskentely häiriintyi ratatyöntekijän ajattelemattomasta huutelusta kesken radan. Koira kiersi putken ja kävi katsomassa, että kuka kumma sillä huutelee. Meillä taas tämä kakkoskierros oli se huippis-suoritus. Onnea vielä Yassu, Amor ja Rocky, hieno päivä teillä.Yassun blogista lisää kisoista http://tassujakahdeksan.blogspot.fi/

Ja niin siinä kävi, että Sohvi voitti mini-möllit ja Rocky nappasi kakkossijan, aikaeroa koirilla noin puoli sekuntia. Tuomarina toiminut Matti Levanto totesi palkintojenjaossa, että pirun kova aika. Ihanneaika siis 50 s ja Sohvin aika 26,7 :D En ole vielä nähnyt lopullista tuloslistaa, mutta koiria oli minimölleissä 10-15 ja startteja ehkä 15-20. Nollia ei Yassun mukaan olisi ollut kovin montaa. Kyllä kannatti lähteä, vaikka välillä vettä tuli kuin aisaa ja istuimme autossa tunti kaupalla, kun kisaavien koirakoiden aikataulut venyivät ja venyivät.

Tähän on hyvä päättää kauden möllikisailut. Tavoittena tälle vuodelle oli ylipäänsä osallistua möllikisoihin ja se me tehtiin. Kuusi starttia, joista neljä 0-rataa ja kaksi 5 vp rataa. Eli meni varmasti ihan yli odotusten. On kyllä ollut ilo oppia lajia yhdessä ihanan agikiiturini kanssa!

3 kommenttia:

  1. Mahtavaa ja Upeeta!!! :)) Te ootte kyllä ihan tykkejä, Suuret Onnittelut vielä kerran!! :)) Ja Onnittelut myös Yassulle, Rockylle ja Amorille! :)

    terkuin
    Minttu

    VastaaPoista
  2. Ja täältä lämpimät vastakiitokset Mintulle kärsivällisestä opastuksesta ja tsemppauksesta. Olet superope!

    /Anne & Tytöt

    VastaaPoista
  3. Aivan tolkuttomasti onnea!!!! Ihan mielettömän upeaa!!

    VastaaPoista