keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Pennut jaksaa riehua

Huh ja puh. Pakkaa autoon kolme terrieriä, joista kaksi alaikäistä. Aja metsään, jonka piti olla rauhan tyyssija, mutta joka kuhisi marjastajia. Vapauta koirat, yritä pysyä niiden perässä, ongi ne lammesta ennen varsinaista uimapaikkaa, uita koirat, käy itse uimassa, häädä hiekkaiset koirat vaatteilta, käy hakemassa koirat naapuri-uimareita hätyyttelemästä, yritä pukea hiekkaisten koirien riekkuessa jaloissa, pahoittele tungettelevia koiria ohikulkijoilta, jatka matkaa. Pennut jaksoivat riehua alusta loppuun, juosta päättömästi, loikkia, painia ja ajaa loputtomasti takaa toisiaan. Sohviakin lapsetti näiden keskenkasvuisten kanssa. Ja välillä sekin yritti saada kuria kakaroihin, tuloksetta. Aika härdeliä, mutta kivaa :DD Kiitos Leea ja Viki uimaseurasta. Poppis oli joukon innokkain uimari, Sohvi ui, kun piti pelastaa minut ja Viksu kahlaili. Ja kyllä, meillä on nyt ihanan rauhallista kotona. Koirat nukkuu keittiössä ruokaa laittavan miehen jaloissa.

3 kommenttia:

  1. Kiitos itsellenne! Mukavan rauhallinen ilta oli meilläkin... Hiekkaa löytyy vaatteista, turkista ja repusta vielä pitkään :)

    Leea

    VastaaPoista
  2. Heheheh...toi "kaksi alaikäistä" jaksaa naurattaa vaan niin paljon!! :DD Teidän reissu kuulostaa aivan mahtavalta, ihanaa että alaikäisillä oli huisin hauskaa ja täysikäistäkin lapsetti! :DD Kiitos taas lukunautinnosta, aivan loistavasti kirjoitetusta seikkailusta! :)

    Terkuin
    Minttu

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos Minttu. Näistä turilaista on helppo ammentaa sitä tarinaa :)

    /Anne

    VastaaPoista