torstai 5. heinäkuuta 2012

Helteiset epikset

Kutka hullut lähtee Saloon epiksiin tällaisella helteellä pohdittiin Sannan kanssa tänään. No ihan saa arvata...

Kyseessä siis halikkolaisen Koirakerho Tassujen järjestämä Agrimarket-episten sarja. Lämpötilamittari paukutti 27C pahimmillaan, mutta saatiin koirien häkit hyvään varjoon ja kentällä tuuli mukavasti. Lisäksi parasta Tassukallioiden kisapaikalla oli hiekkapohjainen koiranuittopaikka, jossa käytin Sohvin ennen ja jälkeen radan. Viilensi kaikkein tehokkaimmin.

Rata oli vaikein tähänastisista mölliradoista sisältäen kaksi takaakiertoa ja muutaman vähän meille vieraamman esteasettelun. Tuomarina tänään Esa Lehdistö. Tarkasti Sannan kanssa käytiin rata läpi ja eikun hommiin. Starttasimme viidensinä ja Sohvilla oli hyvä vire kuumuudesta huolimatta. Ja sitten vain mentiin, koira kulki hyvin ja vaikeimmatkin paikat saatiin yllättävän hyvin läpi. Yksi rima alas ja hyvällä ajalla maaliin. Tuossa rimanpudotus kohdassa tultiin auringosta varjoon ja toisella kierroksellakin Sohvi paukutti samaa rimaa, vaikka se nyt pysyikin ylhäällä. Ilmeisesti näki hypyn huonommin eikä saanut askeleitaan sovitettua. Toinen kierros olikin ylimääräinen, sitä ei enää otettu tuloksissa huomioon ja se menikin meiltä ihan höntsäilyksi, Sohvi varasti lähdössä, minä myöhästyin ja koira ehti karata puomille. Helteinen ja meidän ihka ensimmäinen hyllyhän sieltä napsahti. Eikun homma alusta käyntiin ja tooooooosi hyvä rata, ihan super. Hyvällä mielellä maaliin molemmat.

Sanna ja Alli saavuttivat omat kausitavoitteensa, suorittamalla toisella kierroksella hienon nollaradan. Hyvä Sanna ja Altsu!! Uitettiin koirat ja käytiin lenkillä läheisessä hienossa kalliomaastossa. Tai Alli kyllä jätti lenkkeilyt väliin ja pelkästään ui koko jäähdyttelyn läpeensä. Kisamaskottimme Pops nautti härdelistä ja ui Allin perässä minkä töppösistään pääsi. Kiitos myös paikalliselle Sannan kasvatin perheelle, kun auttoivat ratojen yhteydessä Popsin kanssa. Ja kiitos Mikolle ajoseurasta. Mikko kulutti aikaansa ajamalla maantiepyörällä 2h lähiseutuja. Outoutensa meillä kaikilla.

 Loppuun haettiin tuloslaput ja sen verran vaikea oli rata ollut, että meidän rima-5:lla ja -14,9s ajalla napsahti kolmas sija. On se vaan epeli tuo meidän Sohvi. Erityisen häpi olen tietysti siitä, että nyt on kelpo tuloksia eri ympäristöistä, eri radoilta ja eri sääolosuhteista sateesta helteeseen. Vielä muutamat kesätreenit, yhdet möllikisat ja sitten koira hyvin ansaitulle kesälomalle ja toivottavasti siitä pikimmiten myös mammalomalle...

2 kommenttia:

  1. Onnittelut hienosta ratasuorituksesta ja kolmannesta sijasta! Niin ja kiitokset hyvästä seurasta! =)

    Kesäisin terveisin Tiitu ja Miranda

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tiitun Miranda. Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa. Kiva seura teillä ja huikea treenipaikka. Ja ihanaa, että joku sanoi Sohvia laihaksi :)

    Lykkyä Tiitun näyttelyihin, ja nähdään taas pian.

    /Anne & Tylleröt

    VastaaPoista