lauantai 7. heinäkuuta 2012

Aika perfecto

Voih, miten kiva päivä tänään. Aamuagit treenattiin Lindan ja Topivelin kanssa. Ja kyllä olivat sisarukset taitavia. Takaakiertoja välistävetoja ja vauhtia vauhtia. Ilohan se oli noiden kanssa tehdä yhdessä hommia. Rata alla.



Poppis pääsi vähän pidemmäksi venytettyyn putkeen, pussiin ja tietysti leikkimään kentälle. Kiitos Lindalle kuvista.




Hallilta otettiin suuntima Porvoon paratiisimaisille hiekkakuopille. Seurana meillä oli Minttu ja Luca sekä Mia, Elmeri ja Perro-pappa. Kaikki ui ja ui, koirat leikkivät ja meuhasivat hiekalla. Lulu on Poppiksen ihanne, jota pitää seurata joka paikkaan. Luca ja Pops myös uivat koirista mieluiten.

Kierrellessä lähialueita löydettiin neliöittäin kypsiä ja huumaavan tuoksuisia metsämansikoita. Tuo paikka on suorastaan epätodellisen hieno. Kiitos M&M&Rekut loistoseurasta. Meillä on tällä hetkellä kotona hipihiljaista...


Luca keulilla, takana Ellu-lellu ja tumma Perro-pappa.
Tässä junassa Luca keulilla, sitten Poppis ja Sohvi.






Yhteiskuljetus.

Lucan sukeltama keppi.

Luca seuraa, kun Pops ui.

Ja Pops seuraa, kun Luca ui.

Muutamakin sata grammaa hiekkaa kannettiin kotiin asti...


4 kommenttia:

  1. Heippa! Olen blogiasi seuraillut mutta nyt kommentoin ensimmäisen kerran. Meillä on kotona 1 ½ vuotias kääpiösnautseri narttu ja haaveissa olisi jossain vaiheessa saada sille kaveri =) Olemme vasta muuttaneet Tuusulaan ja kyselisin voitko neuvoja meille tämänkaltaisia paikkoja kuten tämän Porvoo? siis tarkempia sijainteja yms.
    Kiitos kivasta blogista! Kesäterkuin Asta

    VastaaPoista
  2. Heippa Asta ja kiva kun kävit jättämässä kommentin. Toinen koira on ollut itselleni alusta saakka selvää, miehelle siitä piti vain kertoa vasta, kun Sohvi saatiin kasvamaan isoksi ja järkeväksi neitokaiseksi ;) Toinen koira on osoittautunut oivalliseksi ratkaisuksi, koirat leikkivät paljon ja viihtyvät hyvin yhdessä.

    Käymme itse paljon uimassa Espoon Luukissa esim. Hauklammella ja Halkolammella. Tuolla Porvoossa käyn vain muutaman kerran kesässä kera ystävien, jotka tuntevat paikan ja reitin. Sinne en valitettavasti osaa reittiä neuvoa. Myös Tuusulanjärvessä on kuuleman mukaan muutama hyvä kohta uittaa koiria. Myös viralliset kaupunkien ylläpitämät koirauimapaikat kannattaa tsekata.

    Aurinkoista kesää ja lykkyä toisen koirakaverin hankintaan!

    Anne & Sohvi & Pops

    VastaaPoista
  3. Terveisiä Italiasta!!!
    Ihanan näköinen tuo Porvoon uimapaikka, tuonne haluaisin minäkin Ellin kanssa. Jos reissua suunnitteilla tai osoite selviää niin olen kuulolla. Nyt nautin täällä ihanasta ja lepoisasta lomasta toivotellen teille kaikille hyvää kesää ja omalle Ellille rapsutuksia.

    Sirpa

    VastaaPoista
  4. Vai karkasitte te Italiaan :) Ihanaa matkaa ja lomaa! Treffaillaan taas, kun olette kotomaassa. Yritän saada teille syyskuuksi sen agikurssin jatkon järjestymään, että pääsee Elli taas radalle.

    T. Anne & Tytöt

    VastaaPoista