lauantai 21. heinäkuuta 2012

Lulu sai sertifikaatin!

Uhosin Mintulle laittavani Lucan hienon menestyksen blogin otsikkoon ja niin myös tein :D Onnea hurjasti Mintulle ja Luukakselle & taustajoukoille hienosta näyttelymenestyksestä Mäntsälän näyttelyssä. PU-3 ja eka serti plakkariin. Jippii!

Poppiskin pääsi kuin pääsikin mukaan eikä venähdyksestä näkynyt onneksi jälkeäkään. Päivä olikin oikein onnistunut koko Prankstersilan poppoolle. Sekä Poppis että ihku veljensä Viki kulkivat oikein mallikkaasti kehässä ja nappasivat KP:t matkaansa. Molempia luotsasi Kasvattaja-Taru, joka sai jopa meidän pöydällä murjottavan tyttelin ihan mallikkaaseen esiintymiseen. Viki oli vielä ROP-pentu, jotta loistava oli aloitus pikkuisilta. Onnea Leea hienosta nassikasta!

Tässä Popsin arvostelu, tuomarina Kevin Brown, DK
7-months-old bitch with feminine head. Well-placed ears. Correct bite. Nice neck. Good legs & feet. Enough body for age. Good topline & tailset. Nicely made hindquarters. Moves steadily. PEN-2, KP

Kehien jälkeen pennut pääsivät ulkoilemaan ja saivat painia mielin määrin. Ja sain kävelylle mukaan juuri sertinsä napanneen Lucankin. Olisin vain itse halunnut sen sertiruusukkeen rintaani lenkin ajaksi, mutta kumma kyllä Minttu ei sitä luovuttanut ;)

Ihana Porvoon Unna (Pranskter's Undine) voitto oman luokkansa ja sijoittu nartuissa kolmanneksi heti kahden valion jälkeen ja sai upeasti sertin. Onnea Unnan perheelle ja tietysti Kasvattajalle. Myös muita Pransktersilaisten hienoja suorituksia nähtiin, joista voi lukea Tarun sivuilta lisää.

Muitakin tuttuja näkyi, kun Heini luotsasi Marttaa ja Herttaa kehässä ja Satu esitti ihanaisen Siirin. Kirsin ja Sandienkin bongasin kehänlaidalta. Ja pienenä yksityiskohtana mainittakoon Tessan komistus Morris, joka on meidän Sohvin valittu sulho. Kehotin turistina näyttelyyn osallistunut Sohvia tiiraililemaan tarkasti kopastaan tulevan poikkiksensa huippuesiintymistä (VSP).

Tässä muutama otos, laitan parempia, jahka niitä oikealta kuvaajalta saan (Tarja, help!):

Oli kyllä aika lämmin tuolla kentällä.

Ihana velipoika Viki Leean ja Tarun puunattavana.

Pops kehässä.

Ekaa ruusuketta kohdellaan kunnioittavsti.

Tai sitten ei :D

1 kommentti:

  1. KIITOS Anne Lulun lenkittämisestä! :) Ja Onnea Poppiksen hienosta menosta näytelmissä! Anne tekee mitä sanoo...onhan hieno otsake! :DDD

    terkuin
    Minttu & Lulu

    VastaaPoista