torstai 19. heinäkuuta 2012

Kolmijalka

Kiva päivä sai vähän tylsän päätöksen, kun Pops satutti takajalan koirien riekkuessa. Jotain painivat tuossa pihalla, kun Pikkarainen älähti ja roikotti surkeana jalkaa. Nyt ei varaa koko jalalle ja ell-käynti odottaa heti aamusta :( Harmittaa ihan helkkaristi pikkuisen puolesta. Ja tähän taisi samalla kaatua meidän näyttelydebyytti Mäntsälän koiranäyttelyssä.

Edit. aamulla koira varasi jo hyvin jalalle, mutta kävin näyttämässä koipea eläinlääkärillä. Näyttäisi lonkan koukistajan lievältä venähdykseltä. Kulki moitteeta tarkastelussa, joten saatiin lupa näyttelyynkin, jos kulkee puhtaasti illalla ja huomenna aamulla. Särkylääkkeitä ei annettu, että voidaan seurata paranemista. Yritti syöksyä lekurikäynnin jälkeen suoraan Sohvin kanssa painimaan. Ei siis vaikuttanut kovin kipeältä, mutta hissutellaan nyt.

Ja minä se luin vielä tapaturman jälkeen eilen illalla kaiken polven ristisidevammoista, valvoin huolissani puoli yötä ja olin jo peruuttamassa kaikki menot, hääpäiväjuhlat ja meidän lomamatkan. Leikkaus kummitteli mielessä ja mietin pääni puhki, kuka lupasi kaulurin tarvittaessa lainaan.  Mikko tyynnytteli, että odotetaan nyt se eläinlääkärikäynti... ELL sitten hymyili vinosti kotidiagnoosilleni ja sanoi hyvin nopeasti ristisiteiden olevan priimassa kunnossa ja totesi, että kyseessä on hyvin tyypillinen, lievä nivusvamma. Pitänee jättää tämä diagnisoinnit ammattilaiselle ja nukkua yönsä :D Hyvä näin, olen enemmän kuin mielelläni tässä asiassa väärässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti