torstai 12. heinäkuuta 2012

Miehiä katolla

Jäin tänään varuiksi kotiin töihin, kun taloyhtiössä tehdään kattojen ylläpitotoimia, joissa alkuun puhdistetaan katot voimakkailla painepesureilla. Ääni on melkoinen, kun äijät tömistelevät katolla ja painepesurit laulaa.

Koirat murisivat ja sitten heiluttivat häntää, kun urakoitsija käväisi ovella ilmoittamassa, että nyt homma käynnistyy meidän katon osalta. Koirat kävivät ikkunassa hetken ihmettelemässä vesipilveä, joka ympäröi talomme, mutta painuivat sitten äänistä häriintymättä totuttuun tapaan aamupäivän nokkaunille. Olipas mielenkiintoinen ja melkos äänirikas kokemus, mutta onneksi koirat eivät siis olleet moisesta moksiskaan.

Popshan on osoittautunut hieman ääniherkemmäksi koiraksi kuin Sohvi, joten sen kanssa totutellaan paljon erilaisiin ääniin, tömistellään kaivonkansia yms aina kun mahdollista. Sohvin pentuvaiheessa meillä oli iso kerrostaloremontti silloisessa naapurissa ja se vain nukkua möllötti, kun naulapyssyt lauloi. Ei reagoi ääniin oikeastaan mitenkään ja haluaa tuijottaa ilotulistusraketit ikkunasta. Popsin kanssa voi jo ollakin vähän eri juttu.

Erilaisiin äänimaailmoihin tottumiseen liittyen Pops on päässyt pennusta asti agikentän laidalle. Ja seuraavaksi me aloitetaan keinun paukuttelu, eli koira saa palkan, kun tömäyttää keinun vierellä etutassuilla keinun alas. BängBäng.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti