lauantai 19. toukokuuta 2012

Viuuuh

Viuuuh meni tämä lauantai. Ensin Sohvin agitunti. Pieni radanpätkä ja keinua pöydältä hidastellen. Sohvi oli oikein reipas, ja Mintun kehoituksesta kokeilin lähetellä koiraa kauempaa esteille, ja hienosti haki esteet moitteetta. Olin oikein tyytyväinen treeniin. Mukana harjoittelivat Minttu Lulun kanssa ja Sanna valmistautui Altsun kanssa ensi viikon möllikisoihin.

Sitten hallin täyttivät agikurssilaiset, joilla ohjelmassa pussi ja puomi, lisäksi kertailtiin viime viikolla opittuja asioita. Lulu näytti esimerkkiä kontakteilla, vitsi, miten taitava nuorimies. Mahtihienosti kurssilaiset tekivät töitä, ja muutama koirakko pääsi jo tekemään parin esteen radanpätkää.

Sitten kiireen vilkkaa kotiin, mies koirien kanssa jäähdyttelylenkille ja itse valmistautumaan lätkämatseihin hallille. Kävin vielä pelien välissä lenkittämässä koirat. Onneksi asutaa lähellä hallia.

Huomiseksi meillä on sovittuna Poppiksen pentuleikit Selman kanssa Porvoossa! Nyt lasi punkkua ja mestareiden liigaa. Pops muuten seuraa samaista urheilulähetystä tiiviisti katse pallossa...

3 kommenttia:

  1. Meillä Lennu tajusi pallon vappuaattona, ja sen jälkeen sille on saanut keksiä muuta tekemistä telkkarista tulevien jalkapallo-otteluiden ajaksi. Telkkari on aika matalalla tasolla, joten pallon kimppuun ylettyy kivasti hyökkäilemään tv-tason edestä. Aluksi se näytti hauskalta, mutta aika pian todettiin, että se ei ole hyväksi tv:lle eikä koiralle. Yksi pikseli telkkarista on jo menetetty. Aiemmin Lennu ihmetteli kaiuttimien edessä, jos telkkarissa oli koira, mutta kuvasta se ei välittänyt ollenkaan. Onneksi en itse ole kovinkaan kiinnostunut jalkapallosta, niin minä pääasiassa hengailen koiran kanssa toisessa huoneessa näiden tärkeiden otteluiden ajan. Tosin tänään tuo näyttää olevan sen verran väsytetty agitreeneissä, että vetelee sikeitä jalat kohti kattoa.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Meillä tämä on vielä maltillista, eilenkin penneli nukahti sohvalle kesken pelin :) Pops muuten seuraa myös läppärin näytöllä liikkuvaa kursoria...

    Sohvi murahtelee vain tv-kuvan eläimet ja sen Aravirran :DD

    /Anne

    VastaaPoista