sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Selma ja Pops

Pentujen leikkiheti aurinkoisessa Porvoossa. Tyttelit ovat pentutrimmien jäljiltä kauniita blondeja. Selma aavistuksen isompi ja vaaleampi kuin Pops, mutta hyvin samannäköisiä ja -oloisia tyttöjä. Selman hampaat ovat vaihtuneet, mutta Poppiksella yksi kulmureista istuu niin tiukassa, että alan tässä varailemaan hampaanpoistoon aikaa. Uutta hammaskalustusta esiteltiinkin tänään auliisti, lisäksi leikittiin hippaa ja painittiin.

Illalla ohjelmassa olisi kuorikatteen levitystä. Appareita varmasti riittää...






3 kommenttia:

  1. Minä luulin aikoinani Ellin kanssa, että joutunemme kulmahampaiden poistoon. Uudet olivat jo hyvää vauhtia tulossa, mutta vanhat olivat tiukasti kiinni. Menin ja ostin ison savustetun ydinluun (muistaakseni Hubert merkkinen, saa ihan esim Prismoista), niin kyllä lähti hampaat helpolla. Nykyäänkin kun Elli tuollaisen saa, kaivelee ja pureskelee lähes pari tuntia heti kerralla. Muistoksi jää hienosti puhdistettu jätti luu. Muistaakseni ostin ydinluun per kulmahammas ja molemmat irtosivat viikossa! Meillä ainakin toimi siis erinomaisesti!

    T. Sirpa

    VastaaPoista
  2. Täytyy vielä yritellä luulla, joita kyllä ovat saaneet säännöllisesti. Muut irtosivat vetoleikeissä, mutta tuo istuu tiukassa eikä ien ole yhtään tummunut sen merkiksi, että irtoaisi. Uusi hammas on kasvanut jo vanhasta ohi ja pelkään, että alkaa vaikuttamaan uuteen hampaaseen. Viikko vielä aikaa yritellä, sitten hammaslääkäriin :(

    /Anne

    VastaaPoista
  3. Voi ihanat siskokset! Viki-veikka kävi tänään myös "kampaajalla" ja melkoinen hurmuripoika sieltä kuoriutui :)

    VastaaPoista