sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Ilmastoidut

Ulkona on kuuma, joten on ihanuutta treenata ilmastoidussa hallissa. Omat lauantain treenit meni ookoo, rakennettiin 20-esteinen möllirata, jota työsti Sohvi, Topi ja Alli. Eka kiekka nollille, tokalla yksi kielto johtuen huolimattomasta ohjauksestani hankalalla hyppykulmalla. Sohvi teki kiitettävästi töitä ja vauhtiakin löytyi. Harjoittelin muutamaa ohjaustyyliä, kun esteiden 2 ja 3 välissä meinasin osua koiraan; valssin vaihto sokkariin auttoi pysymään pois koiran linjalta. Myös Topsy ja Alli tekivät mallikkaita ratoja, hyvä Tytöt!



Kurssilaiset tekivät omalla vuorollaan uutterasti töitä, uusina esteinä A ja rengas. Lisäksi mentiin L- ja U-putkea. Hienosti työstetty. Ja oli muuten mukava nähdä ennen tuntia, kun useat koirat vetivät intopiukeana hallille päin. Näyttää puuha maistuvan koirillekin. Ja vasta tällä kolmannella kerralla nähtiin koirien karkuleikki. Eli kolme koiraa teki vapaana töitä hallin omissa kulmissaan, kun ne sitten päättivät lähteä yhdessä riekkumaan ympäriämpäri hallia. Juoksun hurmaa ja muutama tyylikäs hyppyeste siinä välissä. Ei voinut kuin nauraa, kun riekkujia yritettiin saada huijattua kiinni.

Kurssilaisten kanssa tehdyn jäähdyttely(?)lenkin jälkeen Sohvi heittäytyi varjoon makoilemaan ja kotona kuorsasi viileässä useamman tunnin, vaikka Pomps kävi sitä välillä pyytämässä leikkimään.

Kävin itse pitkästä aikaa Mikon vetämissä MTB-treeneissä ja nyt on betonijalat ja alaselkä jäykkä. Pitänee ajaa vähän enemmän, ettei joka kerta olo ole kuin hakattu. Loppupäivä vietettiin koko kööri pihalla.

Tänään on cairnien toukokuun yhteislenkki Pirttimäellä. Nyt päästään koko matka metsässä polkupohjalla, jossa koiria voi pitää vapaana. Mikko lähtee treenaamaan samalla, joten Pops pääsee ensimmäistä kertaa matkaan mukaan. Se rajoittaa lenkin pituuden max tuntiin, mutta lenkki on onneksi merkattu, joten pidemmän lenkin haluavat voivat edetä itsenäisesti. Haetaan matkanvarrelta Yassu ja Rocky kyytiin, kun tuonne Pirttikselle voi olla hieman työlästä päästä julkisilla.

Onneksi ensi viikolla viilenee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti