sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Pentutrimmi

Pompula pääsi Kasvattajalaan omistajansa Tarun trimmaussalonkiin, jossa lopuillekin pentuhaivenille annettiin kyytiä. Taru tuntui ihan tykkäävän neidin ulkomuodosta, joten varmasti Pompula pääsee vielä pentunäyttelyihinkin pyörähtelemään.

Nyppiminen olikin ihan uutta pikkaraiselle. Meillä kun koirien karvanhuolto rajoittuu puhtaanapitoon ja säännölliseen harjaukseen. Muuten käytän suosiolla koirat rimmattavana Kasvattajalassa. Poppis seisoi ajoittain ihan kiltisti, mutta osasi myös rimpuilla ja kalkutella hampaistoaan sekä vastustaa toimenpidettä todella äänekkäästi. Ei voi voi kun ihailla Tarun rauhallista, mutta päättäväistä työskentelyä viikarin kanssa. Ja miten hieno pieni saukko sieltä kuoriutukaan. Lyhyt karva korosti koiran kylkien hauskaa värieroa; toinen puoli on selkeä punabrindle, mutta toinen on lähes punainen. Ja toinen etutassuista on nimetty leijonantassuksi, on punainen, kun muut ovat raidallisia.

Seuraavaksi trimmattiin Sohvi, jonka aikana Tarun iki-ihana Rita hoiti leikkitädin tehtäviä Pompsulin kanssa. Tarun koirat olivat aiemmin bonganneet pihapiiristä fasaanien hylkäämän pesän, jossa olevat munat kiinnostivat koiria melkoisesti. Rita osasi rikkoa munat ja Popsy sai oman osuutensa munakokkelista kuorineen päivineen. Namiskus sanoi koiruli.

Saukkosukkula ja Rita, joka ottaa hoitotädin tehtävät vastaan.





Brindle

Vai punainen?

Nätti Sohvi.

Leijonantassu.

Näinkö vai?

Vai näin?

Tässä sulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti