maanantai 28. toukokuuta 2012

Toukokuun yhteislenkki

Cairnien yhteislenkille Pirttimäellä ehtivät mukaan Elli, Pipsa ja Rocky sekä meidän neitokaiset Sohvi ja Poppis. Pops ei oikein tiennyt miten päin olisi, kun oli vain niin ihanaa. Siis IHANAA!!! Pennun vuoksi tehtiin maltillinen reilun tunnin reissu koirat vapaana, edettiin rauhallisesti, annettiin koirien leikkiä ja kahlata kaikki purot ja lätäköt, jotka löysivät. Pidettiin kääntöpaikalla reilumpi juomatauko ja takaisin. Kiitos kaikille kanssalenkkeilijöille ihanasta seurasta ja kärsivällisyydestä pennun mukaan lenkkeilystä. Vaikka jos totta puhutaan, niin ei tuo Pops tainut vauhtia paljon hidastaa, mennä hötkytti muiden mukana.

Kaikki kuvat Yasmin Eklund.
Kiitos Yassu ihanista kuvista.





Isot koirat suhtautuivat suorastaan hämmästyttävän hyvin yltiöinnokkaaseen pentuun, Elli jaksoi jopa leikittää Popsia lenkillä. Pipsa-täti välillä ojensi nuorta neitiä ja Rockysta pentu oli lähinnä vähän kiusallinen.








Pompula seuraili alkuun hivenen kysymysmerkkinä muiden koirien kahlailua lutakossa, Sohvi kun hyppelee hienohelmana lätäköt yli. Ja ei aikaakaan, kun perään kahlaamaan :)Kotimatkalla jopa Sohvi kävi viilentelemässä vedessä.

Potretti.

Ja vielä meidän linssilude.







Ja Yassun kuvista minun suosikkin. Mein tytöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti