maanantai 8. syyskuuta 2014

Viuh

Jotenkin vauhdikasta. Luuhaan agilitykentillä tai tallilla. Välillä metsälenkille kaverikoirien kanssa. Ja vielä ängetään juoksulenkki, maastopyöräily ja jooga. Vähän flu kolkutteli, mutta ei se tainnut pysyä kyydissä.

Eilen pitkästä aikaa juoksuttamassa koiria vieheelle, kun vierailimme Team Hups´staffilaisten epävirallisissa viehejuoksukisoissa Otalammen harjoitusalueella. Käytännön järjestelyistä vastasivat Etelän Greyhound Urheilijat (EGU). Kiitos Heidille, että meidätkin huolittiin mukaan!


Hiekkakuopan pohjalle oli rakennettu pehmeä hiittisuora, jossa koirien oli hyvä päästellä menemään. Muutenkin ympäristö oli miellyttävä, rauhallinen ja siisti sekä tarjosi varjoisia lämmittely- ja jäähdyttelyreittejä. Otin kaksi 80 metrin vetoa molemmille koirille. Staffit juoksivat tuon matkan lämmittelyiksi ja juoksivat varsinaisena lähtönä 175 metriä.

Kivaa oli ja koirat olivat vallan täpinöissään. Varsinkin Sohvia oli jo vaikea pitää lähdössä, kun käy niin kuumana. Sohvin toinen veto oli jo tosi mallikas. Poo juoksee vieheen sivussa sekä himmaa ja väistää loppuun, kun vierastaa maalissa ollutta kuvaajaa ja vieheenkäyttäjää. Kuvista kiitos Heidille.

Sohvi:
Sohvin lähtö, Mikko toimi erinomaisena lähettäjänä.


Poppis:




Paras aika Sohvilla 9,82s/80m ja Poppiksella 10,10s/80m. Kisoissa oli ihan oikeakin valokuvaaja (Koiravalokuvaus/Olivier), joten ehkä lähikuvaakin kirmaajista saadaan...


Loppuun vielä muistipaikoille viikon agikimarat:

Suvin treenit, mukailtu Herralan 3 lk viikonlopun radasta.

Heidin treenit. Törkkäisy 2:lle, persjätöt 3-4 ja 13-14.

Omatoimiharkat perjantailta. Mukailtuna Saviojan 1 lk radasta. Mietinnässä testiradaksi omalle ryhmälle syyskuussa. Putkijarut toimi aika kivasti. Myös Poo teki tämän kisanomaisesti. Rata jatkuu vielä mutkaputkella ja kontaktiesteellä, mutta en saanut yksin rakennettua enempää, joten palkkasin renkaalle. Poolle ekaa kertaa kepit ja keinu palkkaamatta radalla. Hyvä pikku-Poo!!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti