perjantai 12. syyskuuta 2014

Ruudulla

Live streamia ämämeistä tuijotellessa... Medien ja minien joukkuehyppäreiden jälkeen ja maksien joukkueagilityä odotellessa voikin pistää omat loppuviikon agilityt pulkkaan. Siellä on muuten pöytä radalla, mielenkiintoista.

Poo teki keskiviikon seuratreenit, Sohvi lepäsi tehisten jäljiltä. Vaikeaa kiemuraa oli, ei oikein onnistuttu, mutta opiskeltiin kovasti. Kepit alkaa viimein nopeutumaan, rytmitys löytyy helpommin ja sisäänmenot edelleen aika kivat. Tekee koko ajan kivemmalla asenteella, nyt kun itseluottamus niihin alkaa löytymään. Tehtiin loppuun hetsaussuoraa, jossa onnistui rymistelemään kiireissään rimojakin alas. Targetilla tehtäessä tekee ihan täpöillä. Ei  siis ihan parasta treeniä meiltä, mutta pakko uskaltaa vähitellen vaikeuttaa.

Torstaina kävin vieraissa, kun hain Elinalta TuuKK:n treeneistä Poolle pelastusliivit viikonlopuksi lainaan. Pakkohan sitä oli jäädä Ellun aurinkoisia treenejä seuraamaan, kun tuttujakin ryhmässä oli. Ja miten hieno rotukirjo, harvoin sitä tanskalaisia doggeja pääsee lajin parissa näkemään.

Tänään oli sovittu kimppatreenit Petran kanssa Ojankoon aamusta. Tehtiin tehiksen kotiläksyt ohjausharjoitteen osalta. Sohvilla hyvin muistissa, Poolla hyvä serpentiini, mutta useampi takaakierto meinaa mennä ohijuoksuksi esteen takaa. Helpotin ja palkkasin. Välistävedot yksittäisinä ja runsaalla palkalla. Hyvät kepit, joihin tultiin hypyltä ja joissa yksi vikan välin stiplu. Mahtava asenne molemmilta. Sohvi demosi vielä Petralle kontakti- ja moponrengasharjoitteet.

Petran koirat tekivät ensimmäiset agiharjoitteensa ikinä. Cairn-Hippu veti kaikki kaasupohjassa, airis-Nelli pohti ja teki sitten rauhallisesti, mutta vauhtiaan kierroskierrokselta kasvattaen. Molemmat ovat varsin hyvän kotikasvatuksen saaneita, kontaktihakuisia tokokoiria, joille haettiin iloista meininkiä ja vauhtia targetpalkalla,  ja pari karkaustakin esteille onnistuttiin saamaan.

Loppuun koirat pääsivät hillumaan yhdessä. Poolta meinasi pasmat seota, kun leikeissä olikin iso koira mukana. Piti pöristä ja arkailla. Mutta kun pääsivät kimpassa vähän aikaa juoksemaan, niin jopas oli ilmeet aurinkoisemmat ja pientä kaveeraustakin oli jo ilmassa.

Mutta nyt taas ruudun taa, palataan huomenna mereltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti