lauantai 20. syyskuuta 2014

Salmen tsiekurat

Juhuu, vihdoin uskalsin korkata agilityn kunkkuluokan. Mujuselta oli totuttuun tapaan vinkeitä ratoja tarjolla. Hurjimmassa oli neljä putkea rinnakkain, ja niitä sitten sahailtiin eestaas putkijarrulla tai ilman.

Tavoitteena oli päästä elossa maaliin, ja se saavutettiin. Tuloslista näytti HYL, 5 (-2s) ja 10 höystettynä parilla lisäsekalla. Hylly menee mun piikkiin, kun jäin pahasti jälkeen ja jäin sekunniksi miettimään seuraavan esteen suoritussuuntaa, jona aikana koira valitsi itse. Virhepisteet kaikki kepeiltä, joka siis ehdottomasti edelleen meidän heikoin lenkki.  Kahdella radalla meille vaikeat avokulmat ja kolmannella kävi sitten koukkaamassa tuomarin kautta enkä saanut siltä kaarrokselta törkättyä kepeille oikein.

Lähdöt pysyi, vaikka kuumenikin kentälle mentäessä. PALJON takaakiertoja jokaisella radalla. Hyvin pysyi rimat vaikka niistelin sinne ja tänne ja persjätöt päälle. Rimat oli kyllä vain 25. Samoin ansaputkensuut tänään meille helppo ohittaa, hyvähyvä! Ja tietty hyvä ja taitava seura, Minna ja Pele merkkauttivat ensimmäisen merkinnät kisakirjaansakin, huikeaa!

Vähän oli alkuun outoa hengailla kaikkien niiden "nimikoirien" kanssa, ja ihailla älytaitavia ohjaajia ja tajuttoman nopeita shelttejä. Kun me tehdään tätä ärrierin kanssa kokonaisen 10 kisan kokemuksella, ehhehee. Mutta olen huojentunut, että tämä apina niskasta on heitetty jonkkaan. Nyt vain virnuillen etiäpäin, täält me tullaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti