maanantai 1. syyskuuta 2014

Porkkana popsittu

Porkkana oli viikonloppuna ensimmäistä kertaa järjestetty cairnien harrasteviikonloppu Virroilla. Viikonlopun järjesti Cairnterrierikerho ja käytännön järjestelyt toteutettiin pienellä ja innostuneella porukalla. Vuosi me sitä pulattiin ja viikonloppuna sitten keräännyttiin noin 30 ohjaajan ja noin 50 koiran voimin harrastepäiville.

Viikonloppu oli täynnä koiramaisuutta mukaan lukien Tommy Wirenin koulutusluento, koulutuksia agilityn, tokon, rally-tokon ja naksuttelun alueelta sekä demoja mejästä ja hajuerottelusta. Frisbeet lensivät mökkien nurmikkoalueella ja tarkkaavaisimmat huomasivat taustalla pieniä vesitreenejäkin. Parasta kaikesta oli nähdä koirakoiden rohkeasti kokeilevan eri lajeja, oivaltavan uusia asioita ja innostuvan kokemastaan. Huikeat kouluttajat ja vielä huikeammat koirakot. Illalla koirat pääsivät lepäämään ja ohjaajat painuivat saunaan ja uimaan (toistetaan riittävän monta kertaa) sekä puhumaan joka välissä koiraa. Kiitos kaikille, olitte ihan kamalan ihania.

Kuvat Ansku Kauppila, Henna Kyllönen tai omia

Tommyn luennolla.

Demoja.

Tokotreenien ympäristöä.
Kurssilaisia rally-tokon "loppukokeessa".

 
Tuomariston työskentelyä liittyen Porkkanan epävirallisiin agilitykilpailuihin, jossa kouluttajat suorittivat koirineen radan ensin ilman ääniapuja ja toisella kierroksella ilman käsiä.
Kaikki koossa.
Omat koirat olivat turisteina, mutta pääsivät leikkimään mökkikavereiden kanssa sisällä ja ulkona. Ja piipahdettiin me vähän radallakin.

Hertta (maailman ihanin turbo cockeri) näyttää noudon mallia.

 
Hassu-Hertta

Päätä ja häntää.
 
Hertta toimi myös erinomaisena vieheenä Popparille. Niil oli selvästi kivaa.

Vene pääsi yllättämään.
 
Me.

Ja meidän pyrstöt.
Kun viikonloppu sunnuntaina viimein saatiin pakettiin, niin järjestäjä/kouluttajakööri kokoontui loppupalaveriin. Tai sellaiseksi se oli naamioitu, sillä rakkaat kanssajärkkärit olivat järjestäneet meikäläiselle iloisen yllätyksen. Luovuttivat yksitellen koiransa (Lempi, Hupi, Aapo ja Felix) minulle juoksutettavaksi agiradalle. Tulipa hyvät lämmöt kotimatkalle ;)
 
Hupin kanssa.

Ketsupin kanssa.
 
Nyt me ihan hetki lepuutellaan, ja vasta sitten kurkataan, mitä kalenterissa näkyy seuraavaksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti